Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вуді Аллен завершує кар'єру. Зараз легендарний режисер знімає свій останній фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

Вуді Аллен завершує кар'єру. Зараз легендарний режисер знімає свій останній фільм

Відомий та скандальний режисер знімає останній фільм в Європі та йде на пенсію писати книжки.

19 вересня 2022, 10:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Такий же легендарний, як і скандально відомий режисер Вуді Аллен у Парижі знімає свій 50-й фільм. Під час зйомок він знайшов момент поспілкуватися з іспанською газетою La Vanguardia. В інтерв'ю з нею Вуді Аллен зізнався, що "Оса 22", яку він тільки знімає, буде останнім фільмом у його професійній кар’єрі. Потім він йде на пенсію.

Вуді Аллен завершує кар'єру. Зараз легендарний режисер знімає свій останній фільм

Вуді Аллен завершує кар'єру. Зараз він знімає свій останній фільм. Фото з відкритих джерел

Однак Вуді Аллен не має наміру повністю кидати роботу. В інтерв'ю La Vanguardia він оголосив, що тепер зосередиться на письменництві. Нещодавно режисер видав п’яту збірку своїх сатиричних оповідань, а трохи раніше видав книгу про свої спогади.Обидва ці видання мали значні проблеми з продажами через бойкот режисера, який отримав серйозні звинувачення на свою адресу.

Про фільм "Оса 22", який Вуді Аллен зараз знімає в Парижі, відомо небагато. Весь акторський склад буде з французьких акторів, а фільм зніматимуть французькою мовою. В інтерв'ю виданню Le Journal du Dimanche Аллен описав свою нову роботу як "отруйний романтичний трилер". Передбачається, що він буде мати схожу атмосферу з іншим фільмом Аллена, "Матч-пойнт" 2005 року.

Останній фільм у кар'єрі Вуді Аллена був профінансований повністю за межами Голлівуду. Артист тривалий час живе в Європі, де знімав свої останні фільми. Режисер став персоною нон грата в Голлівуді після того, як його звинуватили в сексуальних стосунках зі своєю прийомною донькою Ділан Ферроу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голлівудський актор Леонардо ді Капрі зустрічається з українкою.

Також "Коментарі" писали про вирок неповнолітній американці, яка повинна сплатити 150 тис. доларів своєму гвалтівнику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини