Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов трейлер нової різдвяної комедії від Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов трейлер нової різдвяної комедії від Netflix

Головну роль в комедії виконала Емма Робертс

30 вересня 2020, 20:55
Поділіться публікацією:








Популярний стрімінговий сервіс Netflix, який недавно відкрив безкоштовний доступ до деяких своїх фільмів та серіалів, випустив перший трейлер нової різдвяної комедії "Пара на свята". Відео опубліковано на YouTube-каналі компанії й зібрало вже понад 300 тисяч переглядів.

Вийшов трейлер нової різдвяної комедії від Netflix

Відомо, що режисирував роботу 59-річний Джон Уайтселл, відомий такими різдвяними фільмами, як "Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено", "Я буду вдома до Різдва" і багатьма іншими.

Головну роль у новій комедії виконала зірка фільмів "Нерв" і "Ми-Міллери" Емма Робертс, яка, до слова, готується вперше стати мамою. А компанію їй склали: Люк Брейс ( "Краще в мені"), Крістін Ченоует ( "Чотири різдва"), Ендрю Бечелор ( "Де гроші") та інші.

Сюжет нового фільму розповідає історію двох молодих людей, які не люблять свята, тому що в цей час вони найбільше відчувають свою самотність. Їм доводиться відчувати себе не зручно, коли за столом одні парочки й знаходити відповіді на недоречні запитання про особистий фронті. В один момент, вони домовляються весь рік разом ходити на всі свята, вечірки та заходи.

Відомо, що прем'єра нової кінострічки відбудеться на сервісі Netflix 28 жовтня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився новий трейлер фінальних серій "Надприродного".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини