Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов трейлер космічної драми Джорджа Клуні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов трейлер космічної драми Джорджа Клуні

Стрічка заснована на романі «Доброго ранку, північ»

28 жовтня 2020, 21:35
Поділіться публікацією:








Популярний стрімінговий сервіс Netflix, який недавно розповів про свій найпопулярніший новий серіал, випустив дебютний трейлер "Північне небо", де режисером і головним актором виступив Джордж Клуні. Відеоролик опублікований на YouTube-каналі компанії й зібрав вже понад 560 тисяч переглядів.

Вийшов трейлер космічної драми Джорджа Клуні

кадр з фильма "Північне небо"

Науково-фантастичний фільм вийде на сервісі в грудні 2020 року. Зірка фільмів "Одинадцять друзів Оушена" і "Нащадки" Джордж Клуні виступив як режисером проекту, так і головним героєм. Компанію йому склали Фелісіті Джонс ("Інферно"), Кайл Чандлер ( "Нічні ігри") і Девід Ойелоуо ("Сельма").

Відомо, що кінокартина заснована на романі "Доброго ранку, північ" Лілі Брукс-Далтон. У центрі сюжету опиняється група дослідників, яка відправляється в космос, щоб з'ясувати, чи придатний для життя супутник Юпітера. Але повертаючись на Землю, вони навіть не підозрюють про те, що наша планета зруйнована глобальною катастрофою. Якщо вони приземлятися, то загинуть. І повідомити їм про це намагається вчений в Арктиці — один з небагатьох, хто вижив.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився трейлер нового фентезі-фільму з Анджеліною Джолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини