Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов тизер-трейлер серіалу «Країна Лавкрафта»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов тизер-трейлер серіалу «Країна Лавкрафта»

Сюжет серіалу заснований на однойменному романі Метта Раффа

4 червня 2020, 16:20 comments1080
Поділіться публікацією:








У серпні на стримінговій платформі "Амедіатека" стартує новий серіал НВО "Країна Лавкрафта". Вже з'явився тизер-трейлер кінострічки.

Вийшов тизер-трейлер серіалу «Країна Лавкрафта»

Відомо, що це майбутній хоррор-телесеріал, заснований на однойменному романі Метта Раффа. Глядачів перенесуть в 1950-ті роки, де головний герой Аттікус Фрімен відправляється по південних штатах США, щоб знайти свого зниклого батька. А компанію йому складе подруга Летиція і дядько Джордж. Головним героям належить справжня боротьба за виживання, адже вони зіткнуться з жахливими істотами.

Аттікуса Фрімена в кінострічці зіграв Джонатан Мейджорс ("Битва за землю"), роль його подруги Летиції дісталася Джерні Смоллетт ("Ролери", "Другий шанс") і дядька Джона зіграв Кортні Б. Венс ("Повернути Бена", "Мумія").


Нагадаємо, що в червні на телеканалі ВВС стартує серіал "Отруєння у Солсбері", заснований на реальних подіях, які відбулися в березні 2018 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мережу підкорює новий трейлер комедії "Круїз по джунглях" зі "Скелею" Джонсоном. А ви вже дивилися?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини