Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов новий трейлер до фільму "Аватар 2"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов новий трейлер до фільму "Аватар 2"

20th Century Fox опублікувала трейлер до фільму "Аватар: Шлях води"

2 листопада 2022, 14:45 comments1197
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Кінокомпанія 20th Century Fox показала останній трейлер перед виходом фільму "Аватар 2", або "Аватар: Шлях води", показ якого в Україні призначено на 15 грудня. Трейлер продемонстрували 2 листопада в ефірі ранкового шоу Good Morning America.

Вийшов новий трейлер до фільму "Аватар 2"

Аватар 2. Фото з відкритих джерел

Режисер фільму Джеймс Кемерон показав довгоочікуване повернення на Пандору та головних персонажів – На'ві, яких зіграли Сем Вортінгтон, Сіґурні Вівер та Зої Салдана.

Як випливає з назви фільму більшість подій будуть відбуватись під водою. Режисер, оператори та сценаристи використали найсучасніше обладнання для зйомок фільму.

Окрім того, головні актори пройшли тривале навчання та змогли затримувати дихання під водою на 2-3 хвилини, щоб зняти якісні сцени для фільму "Аватар: Шлях води".

Переглянути новий трейлер фільму "Аватар 2" можна нижче:

Раніше став відомий хронометраж другої частини фільму "Аватар". Тривалість фільму буде на 30 хвилин довшою ніж першої частини та складатиме 192 хвилини.

"Аватар 2" – це перший сиквел з чотирьох запланованих Джеймсом Кемероном, які будуть виходити кожна два роки до 2028 року.

Перша частина фільму "Аватар" вийшла у 2009 році та зібрала вражаючі 2,8 млрд доларів. Таким чином "Аватар" Джеймса Кемерона став і досі залишається найбільш касовим фільмом в історії кіно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головна зірка фільму "Назад в майбутнє" Майкл Фокс розповів про свою хворобу Паркінсона. Та складнощі, з якими актор зіткнувся в останні роки.

Також "Коментарі" писали про ТОП 10 кращих українських фільмів за час незалежності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини