Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов довгоочікуваний трейлер блокбастера «Дюна»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов довгоочікуваний трейлер блокбастера «Дюна»

Прем'єра блокбастера запланована на грудень 2020 року

10 вересня 2020, 12:20
Поділіться публікацією:








У мережі з'явився перший трейлер одного з найочікуваніших фільмів 2020 року під назвою "Дюна". Відеоролик опублікований на офіційному YouTube-каналі компанії Warner Bros. Pictures Ukraine.

Вийшов довгоочікуваний трейлер блокбастера «Дюна»

Фантастичний фільм, виробництвом якого займалися кіностудії Legendary Pictures і Warner Bros, перенесе глядачів в галактику далекого майбутнього, яка знаходиться під владою міжзіркової імперії. У головній ролі — молодий аристократ Пол Атрейдес, чия сім'я отримала в управління планету Арракіс. Але в результаті військового повороту він змушений ховатися в пустелі разом з фременамі (плем'я людей всесвіту Дюни). Головний герой повинен згрупувати їх, щоб разом протистояти імперії.

Режисирував кінокартину Дені Вільнев, відомий такими роботами як "Прибуття" та "Полонянки". Він також виступив продюсером і сценаристом фільму, назвавши його "проєктом свого життя".

Нагадаємо, що цей блокбастер є екранізацією однойменного роману 1965 року, який належить американському письменнику-фантасту Френку Герберту. У 1984 році сюжет книгу ліг в основу фільму Девіда Лінча, але кінострічка була погано сприйнята кінокритиками.

До слова, головну роль у фільмі зіграв Тімоті Шаламе ("Маленькі жінки", "Інтерстеллар"), а компанію йому склали: Ребекка Фергюсон ("Місія нездійсненна", "Дівчина в поїзді"), Стеллан Скарсгард ( "Тор", "Чорнобиль ") та інші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився новий трейлер 25-го фільму про Джеймса Бонда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини