Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вік акторів "Бріджертонів": хто з них старший за свого персонажа
commentss НОВИНИ Всі новини

Вік акторів "Бріджертонів": хто з них старший за свого персонажа

Серіал 'Бріджертон': порівнюємо реальний та екранний вік зірок

27 травня 2024, 13:35
Поділіться публікацією:

У сучасному телевізійному світі серіал Бріджертон від Netflix швидко завоював серця мільйонів глядачів. Елегантні бали, інтриги та, звичайно, захоплюючі історії кохання перенесли аудиторію на початок 19-го століття до Англії. Але скільки років героям серіалу, і як їх вік співвідноситься з реальними роками виконавців ролей?

Вік акторів "Бріджертонів": хто з них старший за свого персонажа

Серіал 'Бріджертон': порівнюємо реальний та екранний вік зірок

Дафні Бріджертон (Phoebe Dynevor)

Дафні Бріджертон, молодша дочка в сім'ї, розпочинає серіал у віці близько 21 року. У першому сезоні вона робить свій дебют у суспільстві, прагнучи знайти відповідного чоловіка, але зустрічає Саймона, герцога Хастінгса, з яким укладає незвичайну угоду. Це дозволяє Дафні не тільки зміцнити свої позиції в суспільстві, але й досліджувати свої бажання та цілі. Фібі Дайневор, яка втілила цю роль на екрані, народилася 17 квітня 1995, що означає, що під час початку зйомок їй було близько 25 років.

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 2

Ентоні Бріджертон (Jonathan Bailey)

Ентоні Бріджертон, голова сімейства після смерті батька, у першому сезоні серіалу перебуває на порозі 30 років. Він зайнятий обов'язками, що часто вступає у конфлікт з його особистими бажаннями та романтичними потягами. Другий сезон заглиблюється в його історію, розповідаючи про його спроби знайти дружину, що призводить до складних та емоційних моментів. Джонатан Бейлі, його виконавець, народився 25 квітня 1988 року, і на момент зйомок йому було 32 роки.

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 3

Бенедикт Бріджертон (Luke Thompson)

Бенедикт Бріджертон, другий син, у серіалі представлений у віці близько 26 років. Бенедикт досліджує свої художні схильності та бажання вирватися за межі очікувань, що накладаються суспільством на члена аристократії. Його творчий шлях змушує задуматися про власну індивідуальність та свободу. Люк Томпсон, актор, який виконав цю роль, народився в 1988 році, що робить його вік близьким до його персонажа.

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 4

Елоїза Бріджертон (Claudia Jessie)

Елоїза Бріджертон, відома своїм прагненням до знань та незалежності, на початку серіалу ще не досягла 18 років. Її різкість, розум і бажання здобути освіту ставлять її в опозицію до традиційних ролей жінок того часу. Вона активно вивчає феміністські ідеї та намагається знайти свій шлях, який не обмежувався б шлюбом. Клодія Джессі, виконавиця ролі Елоїзи, народилася в 1989 році і значно старша за свого персонажа.

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 5

Колін Бріджертон (Luke Newton)

Колін Бріджертон, мрійник та мандрівник, представлений у серіалі у віці близько 22 років. Колін — третій син у сім'ї, відомий своїм добрим серцем та романтичною натурою. Його подорожі та закоханість у Пенелопу Фезерінгтон розкривають його як чутливу та відкриту особистість. Люк Ньютон, актор цієї ролі, народився 1993 року, що робить його вік наближеним до ролі.

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 6

Франческа Бріджертон (Ruby Stokes)

Франческа Бріджертон молодша за Елоїзу. Лише у третьому сезоні ми дізнаємось, що їй 17 років. Франческа — один із найменш розвинених персонажів, оскільки вона часто відсутня через музичні навчання. Рубі Стокс, яка грає Франческу, народилася в 2000 році, що робить її однією з наймолодших в акторському складі.

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 7

Григорій та Гаятрі Бріджертон (Will Tilston та Florence Hunt)

Григорій і Гаятрі — наймолодші члени сім'ї Бріджертон. Вони в основному фігурують у сценах домашнього життя і є невинністю і радістю дитинства, контрастуючи з більш складними життєвими реаліями їхніх старших братів і сестер. Григорій і Гаятрі Бріджертон у серіалі ще діти, тоді як їхні актори — Вілл Тілстон і Флоренс Хант — обоє народилися в 21 столітті, що відповідає їхнім юнацьким ролям.

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 8

Вік акторів ”Бріджертонів”: хто з них старший за свого персонажа - фото 9

Ця детальна розбивка віку дозволяє глядачам краще зрозуміти, як творці серіалу працювали над підбором акторів, щоб ті найбільш точно відповідали своїм персонажам, що додає серіалу правдоподібності і дозволяє глибше поринути в атмосферу романтичного періоду регентства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини