Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вихід «Блондинки в законі-3» перенесли через COVID-19: названа нова дата виходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихід «Блондинки в законі-3» перенесли через COVID-19: названа нова дата виходу

Роль «блондинки» знову виконає Різ Уізерспун

27 жовтня 2020, 02:00
Поділіться публікацією:

Шанувальникам Еллі Вудс доведеться ще трохи почекати виходу чергового фільму "Блондинка в законі". На цьому тижні Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) оголосила у своєму Твіттері, що вихід фільму перенесли через пандемію коронавірусу. Про це пише CNN.

Вихід «Блондинки в законі-3» перенесли через COVID-19: названа нова дата виходу

Так, в MGM повідомили, що прем'єра фільму "Блондинка в законі-3" відбудеться 3 травня 2022 року.

Роль Еллі Вудс, як і в минулих двох фільмах, виконає Різ Уізерспун. Новина про перенесення дати виходу фільму з'явилася через день після того, як Різ Уізерспун та інші актори "Блондинки в законі" возз'єдналися в онлайн-чаті. Актриса зазначила, що для неї це зворушливий момент і вона подумки повернулася в 2001 рік, коли вийшов перший фільм франшизи про Еллі Вудс.

Раніше "Коментарі" писали, що кіновиробництво у 2020-м впроваджує нові погляди на канонічних персонажів. Так, наприклад, новою Попелюшкою стане хлопець. Студія Disney працює над новим хіп-хіп-мюзиклом за мотивами всім відомої казки про Попелюшку. Новий проект має назву "Снікерелла" (англ. Sneakerella), героєм якого стане темношкірий підліток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини