Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вчені зробили несподіваний висновок про любителів кримінальних серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені зробили несподіваний висновок про любителів кримінальних серіалів

Таке опитування організували майже п'ять років тому

7 серпня 2021, 00:58
Поділіться публікацією:

Фахівці опитали понад 1000 жителів Австрії. Частина респондентів зізналася, що регулярно дивляться американські кримінальні телесеріали, такі як Закон і порядок і ситком Бруклін 9-9. Так, 18% людей, які заповнили анкети, не відрізняють факти від вигадки і плутають закони США з місцевими. Зокрема, вони вважають, що в Австрії все ще смертна кара, не дивлячись на те що її скасували в 1968 році, пише govtech.

Вчені зробили несподіваний висновок про любителів кримінальних серіалів

Серіал - фото з відкритих джерел

"Люди постійно зберігають інформацію в своїй пам'яті, навіть коли дивляться телевізор. На жаль, ми відносно швидко забуваємо, звідки вона прийшла. Ті, хто захоплюються американськими кримінальними телесеріалами, мають спотворене уявлення про систему правосуддя в своїй країні ", — роблять висновки вчені.

Таке опитування організували майже п'ять років тому, тоді тільки 11% респондентів вважали, що в Австрії, як і раніше виносять смертні вироки. Втім, вчені впевнені, що стосовно інших галузей знань у людей також може бути спотворено реальне уявлення про світ.

Нагадаємо, одіозний російський актор Микола Бурляєв дуже різко і категорично висловився про кінематограф в Росії. Він пояснив, чому покинув свою успішну кар'єру в кіно. Про це Бурляєв розповів в ефірі YouTube-каналу "Ещенепознер". 74-річний народний артист Росії заявив, що його дуже обурює те, що сьогодні відбувається в кіносфері. За його словами, багато російських кінопроектів просто принижують духовний рівень країни. "Серіали російські мерзенні і бездарні, а кіно взагалі огидне. Звичайно, є десяток фільмів, які не соромно і можна подивитися", — заявив актор. Актор зазначив, що те, що сьогодні відбувається в російському кінематографі, просто принижує ті досягнення і результати, які вдалося показати Андрію Тарковському, Сергію Бондарчуку і Володимиру Шукшину. Він просто не розуміє, як країна могла до такого скотитися.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини