Головна Новини Дозвілля фільми і серіали В прокат виходить скандальний фільм про українських блогерів Instagram: хто знявся у головних ролях (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В прокат виходить скандальний фільм про українських блогерів Instagram: хто знявся у головних ролях (ВІДЕО)

До зйомок української комедії долучили відомих акторів та топових блогерів українського Instagram

19 січня 2022, 12:05 comments1569
Поділіться публікацією:








Фільм "Любов і блогери" виходить в український прокат уже завтра, 20 січня. Українську комедію зняли режисери Дмитро Голумбевський та Євген Таллер. Кінострічка розповідає про передвиборчі події у маленькому містечку Кагаплик, де міський голова, маючи репутацію затятого корупціонера, використовує топових блогерів українського Instagram, аби ті очистили його імідж в очах електорату. Про це повідомляє портал "Коментарі".

В прокат виходить скандальний фільм про українських блогерів Instagram: хто знявся у головних ролях (ВІДЕО)

Любов і блогери - фільм про український Instagram. Фото з сайту Multiplex

У комедії українці зможуть побачити таких блогерів, як Богдан Шелудяк, Анна Трінчер, Анна Алхім, Вікторія Маремуха, Роман Свичкоренко, Ксюша Манекен, Женя Білозеров, де вони гратимуть самих себе, допомагаючи чиновнику виграти вибори. Вони сумлінно рекламують мера містечка, агітуючи за нього на виборах. 

Звичайно, кінострічка розкриває не лише весь абсурд передвиборчих компаній у містах України, але і  зображує історію кохання, яка розгорнулась між акторами. 

"Ми з партнерами задали собі  питанням — чому досі не зняли кіно про блогерів? І не знайшли відповіді краще, ніж зняти самим таке кіно", — розповів  продюсер і режисер Євген Таллер.

Також у фільмі знялось чимало відомих акторів та артистів. На екранах можна буде побачити Ольгу Сумську, Назара Задніпровського, Тамару Яценко, Катерину Кістень, Інну Приходько,  Георгія Делієва,  Анатолія Зиновенко, Тетяну Зиновенко та гурт KAZKA. 

Додамо, що днем раніше, 18 січня, відбувся закритий передпоказ фільму "Любов і блогери", а також відбулась вечірка, куди завітало чимало знаменитостей. 


Читайте також: Екс-"холостяк" Макс Михайлюк показав, як підросла його донька (ФОТО)





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини