Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Усик зніметься в голлівудському блокбастері: зіграє українського чемпіона змішаних єдиноборств
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик зніметься в голлівудському блокбастері: зіграє українського чемпіона змішаних єдиноборств

Олександр Усик зіграє українського бійця змішаних єдиноборств Ігоря Вовчанчина у фільмі "Розгромна машина".

23 травня 2024, 17:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український боксер та абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик зіграє у голлівудському біографічному спортивному фільмі The Smashing Machine ("Розгромна машина"). Йому компанію складуть такі відомі актори як Дуейн Джонсон та Емілі Блант.

Усик зніметься в голлівудському блокбастері: зіграє українського чемпіона змішаних єдиноборств

Олександр Усик зніметься в голлівудському фільмі. Фото з відкритих джерел

Згідно з описом на сайті Imdb фільм буде розповідати історію про змішаних єдиноборств та чемпіона UFC Марка Керра, якого зіграє Двейн Джонсон. 

Олександр Усик має зіграти у фільмі українського бійця Ігоря Вовчанчина. Український боєць виграв дев'ять турнірів зі змішаних єдиноборств, має другу за довжиною безпрограшну серію в ММА з 37 боїв, а також є другим найуспішнішим бійцем ММА за кількістю перемог, здобутих нокаутом. Ігор Вовчанин носив прізвисько Ice Cold, що можна перекласти як крижаний або холоднокровний.

Ігор Вовчанчин в реальному житті зустрічався з Марком Керром двічі на рингу та в обох випадках перемагав американця. Проте перший поєдинок, який закінчився нокаутом судді анулювали через заборонені удари українця. У другому бою українець переміг за одностайним рішенням суддів.

Основні зйомки фільму "Розгромна машина" розпочалися 21 травня 2024 року у Ванкувері, Лос-Анджелесі, Нью-Мексико та Токіо. Очікується, що зйомки фільму триватимуть до 1 серпня. Сам же фільм за участю українського боксера Олександра Усика має вийти на екрани у 2025 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Усик встановив унікальне досягнення у бою з Тайсоном Ф'юрі. До цього у світі боксу це нікому не вдавалось.

Також "Коментарі" писали про реакцію світових зірок боксу на перемогу Олександра Усика та завоювання ним титулу абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини