Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Український фільм "Атлантида" побореться за премію Американської кіноакадемії "Оскар"
commentss НОВИНИ Всі новини

Український фільм "Атлантида" побореться за премію Американської кіноакадемії "Оскар"

Кінострічка зможе взяти участь в категорії "Міжнародний повнометражний фільм"

24 вересня 2020, 14:22
Поділіться публікацією:








Українська картина, режисером якої став Валентин Васянович, побореться за право отримати премію Американської кіноакадемії "Оскар". Відомо, що церемонія нагородження переможців пройде в Лос-Анджелесі 25 квітня 2021 року. Про це пише видання segodnya.

Український фільм "Атлантида" побореться за премію Американської кіноакадемії "Оскар"

На "Оскар" від України висунуто фільм "Атлантида". Фото: segodnya

Український Оскарівський комітет вирішив, що саме фільм "Атлантида" гідний претендувати на популярну премію. Тепер його повинні подивитися експерти з Американської кіноакадемії та вирішити, чи зможе картина взяти участь в категорії "Міжнародний повнометражний фільм".

У фільмі показуються події, які відбуваються в Україні у 2025 році після того, як вона перемогла у війні з Росією. Окупований Донбас знову стає частиною України, але його територію визнають непридатною для комфортного життя людей. Проте, на тлі цих непростих умов зароджується нова любов.

Дивовижно, що всі актори, які знялися в "Атлантиді", не є професіоналами. Наприклад, одну з головних ролей виконав колишній розвідник і волонтер Андрій Римарук. Більшість сцен було знято в Києві та Маріуполі.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, режисер серіалу HBO "Чорнобиль" Юхан Ренк вперше відвідав зону відчуження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини