Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Уенсдей сміється та жартує: Netflix опублікував невдалі дублі з серіалу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Уенсдей сміється та жартує: Netflix опублікував невдалі дублі з серіалу (ВІДЕО)

Надприродне шоу в жанрі жахів та комедії, за перший же тиждень, набрало 341,23 мільйона годин переглядів.

24 грудня 2022, 06:35 comments3663
Поділіться публікацією:








Популярний американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix, який побив усі рекорди з переглядів і став головною серіальною прем'єрою 2022 року, не перестає нагадувати про себе.

Уенсдей сміється та жартує: Netflix опублікував невдалі дублі з серіалу (ВІДЕО)

Уенздей/ Фото: скріншот

Так, днями на YouTube-каналі Netflix було опубліковано відео з добіркою невдалих дублів, які фіксувалися під час зйомок серіалу. На кадрах хроніки ми можемо побачити режисера Тіма Бертона, Дженну Ортегу в ролі Уенсдей, яка забуває текст, сміється та гримасує. Також кумедними виявилися кадри з Мортісією з Гомесом, які без сорому співають в автомобілі, а також з Енід, яка раптово одержує ліхтариком по голові.

Варто відзначити, що поза знімальним процесом похмура і зосереджена Уенсдей виглядає досить милою, усміхненою і розкутою. Це ще раз доводить те, наскільки Дженна Ортега чітко і точно вживалася у роль Уенсдей і повністю віддавала себе роботі.

Нагадаємо, серіал розповідає нам про героїню Уенздей Аддамс із "Сімейки Аддамс" під час її навчання в академії "Невермор". Прем'єра шоу відбулася 23 листопада і воно відразу ж завоювало шанувальників по всьому світу. Вже відомо, що серіал буде продовжено на другий та третій сезони.

Цікаво, що вірусний танець із серіалу "Уенсдей", який виконала харизматична актриса Дженна Ортега, чудово повторила популярна українська виконавиця Оля Полякова.

Раніше "Коментарі" писали про те, що пес Патрон повторив вірусний танець Уенздей (ВІДЕО). Найвідоміший собака України — пес Патрон — вирішив не залишатися осторонь трендів і також повторив вірусний танець із серіалу "Уенсдей".

Читайте також: Вийшов перший трейлер слешера "Крік 6" із зіркою "Уенсдей" у головній ролі (ВІДЕО). Шанувальники культової серії слешерів "Крік" можуть тріумфувати — в 2023 році на екрани вийде довгоочікуване продовження відомої франшизи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини