Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Учасниця "Топ-моделі по-українськи" стала актрисою голлівудського фільму з Бредом Піттом
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасниця "Топ-моделі по-українськи" стала актрисою голлівудського фільму з Бредом Піттом

Фільм за участю української моделі вийде на екрани у 2022 або у 2023 році

12 червня 2021, 13:45 comments1132
Поділіться публікацією:

Харизматична учасниця 3 сезону українського реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" Катерина Свинарчук зіграла роль в голлівудській екшн-комедії "Загублене місто D". У цьому ж фільмі зніматимуться американський актор Бред Пітт, Деніел Редкліфф, відомий всьому світу як виконавець ролі Гаррі Поттера, а також Ченнінг Татум і Сандра Буллок.

Учасниця "Топ-моделі по-українськи" стала актрисою голлівудського фільму з Бредом Піттом

Українська модель стала актрисою фільму «Загублене місто D» - фото: з відкритих джерел

Роль в комедії Катерині запропонувала консул України в Домінікані. На той момент якраз проходив кастинг і підбиралися актори. Продюсери хотіли бачити дівчину модельної зовнішності на епізодичну роль студентки-туристки в їх фільмі. Свинарчук підійшла команді за всіма параметрами та була затверджена на цю роль.

Дівчина розповіла, що зйомки тривали 12 годин. Відпрацювавши перший знімальний день, Катерину запросили на ще один. Однак такої можливості у неї вже не було, оскільки їй необхідно було повернутися в Україну. Також за словами Свинарчук, за один знімальний день їй заплатили близько 1150 гривень у вигляді гонорару.

До слова, головних акторів моделі так і не вдалося побачити. Вона зазначила, що побачила лише як Ченнінг Татум і Сандра Буллок виходили з літака.

Сюжет фільму "Загублене місто D" крутиться навколо письменниці та чоловіки, який знімався для обкладинки її книги. Пара виявиться в джунглях і зрозуміє, що життя може бути ще романтичніше, ніж в книгах головної героїні. Прем'єра фільму відбудеться у 2022 або 2023 році.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kate Svynarchuk (@ kitty.sv)


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, як виглядає нова пасія Бреда Пітта, а також про те, що зваблива Хейлі Бібер показала ідеальну фігуру в бікіні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини