Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У перших фільмах Джеймс Бонд був насильником
commentss НОВИНИ Всі новини

У перших фільмах Джеймс Бонд був насильником

25-й фільм бондіани назвали картиною, в якій найбільш збалансоване гендерна рівновага

24 вересня 2021, 01:37
Поділіться публікацією:

У перших фільмах з циклу бондіани головний герой був, по суті, насильником, але з часом гендерні акценти змістилися.
Про це повідомляє американське видання The Hollywood Reporter. На цю особливість звернув увагу режисер Фукунага. У перших фільмах Бонд, роль якого виконував легендарний актор Шон Коннері, часто домагався жінок силою, хоча зараз таку практику засудили б.

У перших фільмах Джеймс Бонд був насильником

Джеймс Бонд - фото з відкритих джерел

Наприклад, сцена з фільму "Кульова блискавка" (1965 року), де Бонд силою цілує медсестру (Моллі Пітерс) і починає її роздягати.


"У" Кульовий блискавки "або" Голдфінгер "Коннері реально гвалтує жінок, зараз би таке не дозволили", — додав Фукунага.


25-й фільм бондіани назвали картиною, в якій найбільш збалансоване гендерна рівновага. За сюжетом, темношкіра героїня Лаша Лінч сама отримує код 007 від Бонда в кінці фільму.


За сюжетом останньої стрічки агент Бонд насолоджуватися пенсією на Ямайці. До нього за допомогою звернеться старий друг і агент ЦРУ Фелікс Лайтер. Бонд вирішує тимчасово повернутися на службу. Його завдання — врятувати викраденого вченого. Однак місія виявиться складніше, ніж очікувалося. Ще занадто, Бонда накриють емоції, пов'язані з його улюбленої Мадлен Суонн, що зрадила його.


Нагадаємо, 53-річний актор, зірка фільмів про Джеймса Бонда Деніел Крейг зробив несподівану заяву щодо свого 160-мільйонного стану. Виявляється, що знаменитість не збирається залишати спадок своїм дочкам. Як повідомляє видання Page Six, Деніел Крейг вважає неправильним залишати дітям у спадок великі суми. Його філософія полягає в тому, щоб витратити всі зароблені кошти на добрі справи або роздати їх перед смертю. Він згадав приказку: "Якщо ти помреш багатим, ти програєш". "Джеймс Бонд" привів в приклад американського підприємця Ендрю Карнегі, який перед смертю роздав понад 11 мільярдів доларів. Промисловець дотримувався теорії, що першу половину життя людина повинна заробляти гроші, а другу — роздавати зароблене.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини