Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У мережі показали, якою могла бути кінцівка «Титаніка» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі показали, якою могла бути кінцівка «Титаніка» (ВІДЕО)

Альтернативна кінцівка «Титаніка» не вразила глядачів

24 лютого 2021, 13:25 comments2056
Поділіться публікацією:

У мережі стало вірусним відео з альтернативною кінцівкою легендарного фільму-катастрофи "Титанік". Виявляється, що режисер Джеймс Кемерон хотів трошки змінити фінал кінострічки, але потім передумав. І глядачі йому за це дуже вдячні.

У мережі показали, якою могла бути кінцівка «Титаніка» (ВІДЕО)

Яким міг бути фінал Титаніка (фото з відкритих джерел)

Користувач Twitter Пет Бреннан опублікував у себе на сторінці відео з фінальним епізодом "Титаніка", який спочатку хотів залишити режисер. У ньому показано, як головна героїня Роза, будучи в похилому віці, стоїть на краю корабля і хоче викинути за борт намисто "Серце океану". Але команда її зупиняє і просить не кидати скарб у воду. На кілька секунд Роза дозволяє Броку Ловетту, який досліджує затонулий Титанік і шукає на його борту коштовності, доторкнутися до безцінного намиста. Потім вона каже, що справжнім скарбом є лише життя, а після цього забирає кулон і кидає його в океан. Свій вчинок вона аргументує тим, що діамант, через якого вона втратила кохану людину, повинен лежати на дні.

Через кілька секунд Брок починає голосно сміятися, хоча інші члени команди стоять в подиві. Після цього шукач скарбів запрошує внучку Рози на танець.

В оригінальному ж фіналі "Титаніка" постаріла Роза, стоїть на краю корабля, команда якого шукає те саме "Серце океану" і кидає його в воду.

За думкою користувачів мережі, Джеймс Кемерон зробив дуже правильно, що вирішив поміняти кінцівку фільму, тому що альтернативний фінал повністю б зіпсував кінострічку.

Варто зазначити, що хоч ця сцена і не увійшла в остаточну версію "Титаніка", пізніше її випустили як спеціальний фільм на DVD. Але не всім глядачам вдалося його подивитися, тому зараз це відео набирає популярність в мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої подавали на борту сумнозвісного "Титаніка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини