Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Твін Піксу» — 31 рік: ТОП кращих цитат із культового серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Твін Піксу» — 31 рік: ТОП кращих цитат із культового серіалу

За три десятиліття стрічка отримала чимало фанатів, які високо оцінюють цю історію

8 квітня 2021, 21:14 comments1374
Поділіться публікацією:

8 квітня 1990 року на телевізійні екрани вийшла пілотна серія відомого детективного проєкту "Твін Пікс". Драма, кримінал, містика — подібний коктейль, представлений відомим Девідом Лінчем, "затягнув" багатьох.

«Твін Піксу» — 31 рік: ТОП кращих цитат із культового серіалу

Кадр із серіалу "Твін Пікс"

Сьогодні, у 31-й день народження цього серіалу, "Коментарі" склали добірку кращих цитат із культового серіалу (не весь же час тільки питати: "Хто вбив Лору Палмер?").

1. Відкрию тобі маленький секрет. Щодня, раз на день роби собі маленький подарунок. Не плануй заздалегідь, не чекай його, просто нехай він трапляється. Це може бути нова сорочка або післяобідній сон у кабінеті, або дві чашки смачної гарячої чорної кави.

2. Одна жінка може змусити вас летіти, неначе орла, інша — може дати вам силу лева. Але лише одна у всьому світі може наповнити вас радістю і мудрістю, вище якої немає нічого.

3. Не шукай усіх відповідей відразу. Коли будують дорогу, камені укладають один за одним.

4. Єдина річ, яку відкрив Колумб, — це те, що він заблукав.

5. Секрети позбавляють людей шансу знайти щастя.

«Твін Піксу» — 31 рік: ТОП кращих цитат із культового серіалу - фото 2

6. У цьому наша біда [...]. Ми нікого не хочемо образити. Ми ніколи не беремо того, що хочемо. А потім виявляється, що життя пройшло, а у тебе нічого не залишилося.

7. Ось за що я люблю закон — він не дихає, його не можна вбити.

8. Усі ми — полонені любові. Але коли-небудь ти зрозумієш цінність ненависті.

9. Але загалом, коли в тебе стріляють — це не так погано, як я собі уявляв. До того часу, поки ти не дозволяєш страху оволодіти тобою. Але, думаю, це можна сказати і майже про все, що трапляється в житті: усе не так погано, поки ти не дозволяєш страху оволодіти тобою.

10. — Що Ви порадите від похмілля?
— Не пити і молитися.

До слова, досить символічним є той факт, що саме сьогодні, 8 квітня 2021 року, в день народження серіалу пішов із життя Уолтер Олкович — один із акторів "Твін Піксу". "Коментарі" раніше повідомляли подробиці про це.

Також на порталі ви можете ознайомитися з добіркою цитат британського актора Тома Хіддлстона, який цього року відсвяткував 40-річний ювілей. Найбільше він відомий українському глядачеві за роллю лиходія Локі в фільмах кіностудії Marvel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини