Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Третій сезон серіалу "Бріджертони": дата виходу, сюжет та актори
commentss НОВИНИ Всі новини

Третій сезон серіалу "Бріджертони": дата виходу, сюжет та актори

Розповідаємо, де дивитись серіал та що від нього очікувати

10 травня 2024, 11:05
Поділіться публікацією:

Прем'єра третього сезону серіалу "Бріджертони" запланована на 16 травня 2024 року, будуть оприлюднені перші чотири епізоди, а всі наступні — 13 червня.  Після успішного дебюту перших двох сезонів фанати з нетерпінням чекають на продовження цієї захоплюючої історії. З кожним новим сезоном творці серіалу завжди здивовують свою аудиторію, і третій сезон обіцяє бути ще більш захоплюючим. 

Третій сезон серіалу "Бріджертони": дата виходу, сюжет та актори

Історія родини Бріджертонів, яка розгортається у Лондоні альтернативної епохи Регентства підкорила глядачів ще у 2020 році — саме тоді, у грудні, вийшов перший сезон серіалу від стримінгової платформи Netflix.

Сюжет стосувався старшої доньки родини, Дафни, яка намагалася знайти собі чоловіка на початку 1800-х років. На момент прем'єри це був найпопулярніший оригінальний серіал на сервісі. Романтична історія наскільки захопила глядачів, що у 2022 році вийшов другий сезон, сюжет якого стосувався вже особистого життя молодого віконта Бріджертона. А у травні 2023 року з'явився спіноф — окрема історія, присвячена королеві Шарлотті.

Тепер на глядачів чекає третій сезон, який розповість історію ще одного брата з родини Бріджертонів.


Яка книга лежить в основі серіалу Бріджертони

Серіал "Бріджертони" має свої коріння в літературі. Він базується на однойменній серії романів американської письменниці Джулії Квінн. Перший роман серії, "The Duke and I" (Герцог і я), був опублікований у 2000 році. У книзі розповідається історія кохання між Дафною Бріджертон та герцогом Саймоном Бассетом.

Серія романів "Бріджертони" відзначається своєю красивою прозою, відтворенням історичного контексту та запальними романтичними сюжетами. Вона детально описує життя в англійському високому суспільстві епохи Регентства, розкриваючи складні взаємини між членами родини Бріджертон, їхні драми та романтичні пригоди.

Завдяки успіху романів, адаптація у вигляді серіалу отримала величезну популярність. Крім того, серіал розвинув багато персонажів та сюжетні лінії, що дозволило створити захоплюючий світ, який привертає увагу глядачів усього світу.


Що буде в третьому сезоні Бріджертонів?

Третій сезон серіалу ”Бріджертони”: дата виходу, сюжет та актори - фото 2

У цьому сезоні історія буде розвиватися навколо Коліна Бріджертона та Пенелопи Фезерінгтон. Згідно з сюжетом книги, Колін повертається з тривалої подорожі і зустрічає свою дитячу подругу, Пенелопу, в абсолютно новому світлі. Проте їньому зближенню заважають таємниці, які вони приховують одне від одного.

Шоуранерка третього сезону, Джесс Браунелл, у своєму інтерв'ю для видання Variety, підкреслила, що "настав час для Коліна та Пенелопи... Замість того, щоб залишатися на місці, ми вирішили внести цю динаміку в їхню історію. Це був ідеальний момент для їхнього розвитку".

Більшість акторів повернеться в цьому сезоні. Зокрема, Нікола Коклен знову зіграє роль Пенелопи, а Люк Ньютон — Коліна. Також ми знову побачимо Джонатана Бейлі (Ентоні), Рут Геммелл (Вайолет), Аджоа Андо (леді Денбері) і інших членів родини Бріджертонів.

На жаль, актриса Рубі Стоукс залишила проєкт через насичений графік зйомок, тому роль Франчески перейшла до акторки Ганни Додд, відомої за участю в "Анатомії скандалу".

До складу героїв також приєднаються нові обличчя, зокрема, Ганна Нью у ролі молодої вдови, леді Тіллі Арнольд, а також Деніел Френсіс, який виконає роль Маркуса Андерсона, і Сем Філліпс, який зіграє ексцентричного лорда Деблінга.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини