Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Топ-5 фільмів про подорожі, які надихнуть будь-кого
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 фільмів про подорожі, які надихнуть будь-кого

Фільми про подорожі, які послаблять гіркоту через скасовані поїздки

1 серпня 2020, 11:34
Поділіться публікацією:








Багато з нас планували подорож на це літо. Але пандемія коронавіруса поставила хрест на всіх цих грандіозних планах. Тому не залишається нічого іншого, окрім як споглядати подорожі в екранах телевізорів. Чоловічий портал mport пропонує твоїй увазі п'ять захоплюючих фільмів, в центрі сюжету яких знаходяться подорожі.

Топ-5 фільмів про подорожі, які надихнуть будь-кого

"Пляж", Таїланд


Людей, які побували на тому самому пляжі в бухті Майя Бей на острові Пхі-Пхі, в світі досить багато. Це місце стало популярним після фільму Денні Бойла, але тільки там пляж ще не зайнятий людиною, в вода прозора. Таїланд в той час вважався екзотикою. Туди слід було їхати на рік, щоб грунтовно відпочити від трудів.

"Труднощі перекладу", Токіо


Стрічка Софії Копполи передає те почуття, коли самотній іноземець виявляється у величезному Токіо. Неймовірні краєвиди, караоке, дивовижне меню в ресторані. Фільм "Труднощі перекладу" пробуджують бажання негайно вирушити в Країну Висхідного Сонця і дізнатися про неї якомога більше.

"На узбіччі", Каліфорнія


Розведений шанувальник вина разом з холостим другом вирушають в тижневу подорож по виноробним районам Америки. Перед глядачем постануть мерло, знамениті виноградники і каліфорнійське сонце.

"Талановитий містер Ріплі", Італія


Джуд Лоу і Гвінет Пелтроу прекрасно передали історію зародження любові і п'янкого літа на італійському узбережжі. Кадри з Сан-Ремо і Риму контрастують з насильством в сюжеті, що не заважає історії залишатися захоплюючою.

"І твою маму теж", Мексика


Мексиканський роуд-муві Альфонсо Куарона про підлітків, що колесять по країні в компанії 28-річної жінки. Це трохи дико, але пляжі і пейзажі того варті.

Звичайно, спостерігати за подорожами на моніторі — це не зовсім те, чого хотілося б. Але вибирати не доводиться. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять кращих фільмах для чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини