Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Тому Хенксу - 64: кращі фільми з голлівудським актором
commentss НОВИНИ Всі новини

Тому Хенксу - 64: кращі фільми з голлівудським актором

Том Хенкс зіграв у понад 60 фільмах

9 липня 2020, 14:00 comments1158
Поділіться публікацією:








Відомий актор, зірка фільмів "Форрест Гамп" і "Хмарний атлас" Том Хенкс святкує сьогодні, 9 липня, свій день народження. У цьому році знаменитості виповнилося 64 роки. З цієї нагоди, видання "Коментарі" вирішило пригадати найкращі фільми за участю голлівудської зірки.

Тому Хенксу - 64: кращі фільми з голлівудським актором

astons.com

Тернер і Хуч (1989 рік)

Комедійний детектив, де Том Хенкс зіграв головну роль поліцейського Скотта Тернера, принесла йому великий успіх. Партнером актора у кінострічці став бордоський дог по кличці Хуч. Разом героям потрыбно розслідувати вбивство, але зробити це буде складно, адже вжитися  з неслухняним і нахабним псом поліцейському буде не так уже й просто.


Форрест Гамп (1994 рік)

Головний тріумф чекав актора попереду. Фільм "Форрест Гамп" став справжньою сенсацією 1994 року. Захопливий, глибокий, дуже добрий і зворушливий фільм розповідає від імені головного героя Форреста Гампа (Том Хенкс) — недоумкуватого чоловіка з благородним і відкритим серцем, історію його незвичайного життя. Кінокартина отримала шість премій "Оскар".


Код да Вінчі (2006)

В американському трилері, знятому за однойменним романом Дена Брауна, актор Том Хенкс виконав роль відомого в області символіки професора Роберта Ленгдона. Йому потрібно буде розгадати безліч головоломок і розшифрувати код Да Вінчі, який приведе героя до Святого Грааля.


Хмарний атлас (2012)

Історико-фантастичний фільм "Хмарний атлас" отримав декілька премій і номінацій. Кінострічка складається з шести незалежних, але ідейно і символічно пов'язаних історій про шістьох людей з минулого, сьогодення і майбутнього; одні й ті ж актори грають кількох героїв у різних сюжетних лініях.


Капітан Філліпс (2013 рік)

Це американський кінотрилер, заснований на реальних подіях. Головну роль капітана Річарда Філліпса виконав Том Хенкс. Під час рейсу головний герой і його команда опиняються в заручниках у сомалійських піратів.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Том Хенкс і його дружина Ріта перехворіли на коронавірус



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини