Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Тім Бертон зніме новий серіал для Netflix: про що сюжет
commentss НОВИНИ Всі новини

Тім Бертон зніме новий серіал для Netflix: про що сюжет

Коли відбудеться прем'єра серіалу поки невідомо

18 лютого 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Голлівудський режисер Тім Бертон, відомий такими фільмами, як "Марс атакує" і "Едвард руки-ножиці", приступив працювати над новим серіалом на замовлення стрімінгової платформи Netflix.

Тім Бертон зніме новий серіал для Netflix: про що сюжет

Серіали Netflix / Фото: Shutterstock

Відомо, що новий проект стане продовженням всіма відомої "Сімейка Адамс", тільки в головній ролі буде дочка сімейства — Уенздей Аддамс. Серіал так і буде називатися "Wednesday" ("Уенздей"). Поки нічого невідомо про акторський склад і про те, коли ж глядачі зможуть побачити новинку від Тіма Бертона. До слова, це буде його перший ігровий телевізійний проект.

Відзначається, що перший сезон "Уенздей" буде містити вісім серій. У них буде розповідатися про те, як дівчинка з дивної сімейки відправиться в академію Nevermore, де спробує опанувати свої екстрасенсорні здібності. Також головній героїні належить розгадати секретну таємницю своїх батьків.

Нагадаємо, що Сімейку Аддамс створив американський художник-карикатурист Чарльз Сем'юел Аддамс. Спочатку він розповідав про її пригоди в коміксах. Ніхто не міг пояснити, чому ця дивна сімейка володіє такою привабливістю, але передплатники видання з нетерпінням чекали продовження історії. А в 1964 році на екрани вийшов серіал, присвячений дивним персонажам. Пізніше по роботі Чарльза Аддамса було знято кілька фільмів і мультфільмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тім Бертон вирішив перезапустити "Сімейку Адамс" і на головну роль настійно просив затвердити Джонні Деппа. Їх з режисером пов'язує міцна дружба і безліч спільних проектів. Можливо, мова йшла якраз про спін-офф "Wednesday".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини