Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Тарантіно знімає останній фільм в кар’єрі: все, що відомо про стрічку "Кінокритик"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тарантіно знімає останній фільм в кар’єрі: все, що відомо про стрічку "Кінокритик"

У своєму майбутньому та останньому фільмі "Кінокритик" Квентін Тарантіно розповість про еру Голлівуду 70-х років з точки зору критика кіно.

4 лютого 2024, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Квентін Тарантіно у 2012 році заявив, що планує зняти 10 фільмів за свою кар’єру режисера та піти на пенсію. Тепер Тарантіно підтвердив свої слова та почав роботу над фільмом "Кінокритик". Портал "Коментарі" зібрав усі дані, які наразі відомі про останній 10 фільм Квентіна Тарантіно.

Тарантіно знімає останній фільм в кар’єрі: все, що відомо про стрічку "Кінокритик"

Тарантіно знімає свій останній фільм "Кінокритик". Фото з відкритих джерел

Тарантіно намагається тримати у секреті більшість деталей свого останнього фільму, однак відомо, що події "Кінокритика" відбуватимуться у Лос-Анджелесі в 1977 році. Це був великий рік в історії кіно, у який вийшли "Зоряні війни", а Голлівуд охопила нова хвиля режисерів: Скорсезе, Коппола, Спілберг та Лукас. 

Хто головний герой фільму "Кінокритик"

В інтерв’ю Deadline Квентін Тарантіно розповів, що підлітком підробляв завантажувачем порножурналів в торговий автомат. За словами режисера більшість текстів у них були "надто огидними, щоб їх читати", однак в одному з журналів "була дійсно цікава сторінка про кіно". Тарантіно не розповів у якому саме порножурналі натрапив на рецензії, однак у фільмі "Кінокритик" журнал називатиметься The Popstar Pages.

Таким чином останній фільм Тарантіно "заснований на хлопцеві, який насправді існував, але ніколи не був по-справжньому відомим, і писав рецензії на кіно в порножурналі".

"Він писав про мейнстримове кіно і був другорядним критиком. Я вважаю, що він був дуже хорошим критиком. Він був цинічним, як біс. Він був дуже грубим, знаєте. Він лаявся. Він використовував расові образи. Але його лайно було справді смішним", — розповів Тарантіно.

Тарантіно вважав, що чоловіку було років 55, однак виявилось, що кінокритику було близько 30. Режисер зібрав про нього інформацію та з’ясував, що кінокритик помер у віці 30 років ймовірно через проблеми з алкоголем.

За словами Тарантіно, його головний герой в останньому фільмі буде схожий на головного персонажа з фільму "Таксист" Тревіса Бікла — самотній та нестабільний чоловік, який стає одержимим порятунком повії-підлітка від сутенера. 

Хто зніматиметься в останньому фільмі Тарантіно "Кінокритик" 

Йомвірно, через останню роботу режисера, більшість кінозірок прагне зіграти у фільмі "Кінокритик". Однак каст до фільму наразі невідомий. Сам Тарантіно зазначив, що в його репертуарі немає акторів потрібного віку на головну роль. Леонардо Ді Капріо і Бред Пітт, за його словами, занадто старі для ролі.

"Я ще не вирішив, але це буде хтось, хто може зіграти 35-річного. Для мене це точно буде новий головний актор", — пояснив Тарантіно.

На рівні чуток у Голлівуді пишуть, що Бред Пітт все ж таки зіграє у фільмі, ймовірно актор виконає другорядну роль, можливо редактора видання The Popstar Pages. Крім того, наразі Пітт зайнятий у зйомках фільму про Формулу-1. Також припускають, що у фільмі з’явиться Семюел Л. Джексон, який зіграв у 7 з 9 фільмів Тарантіно. 

В іншому звіті вказують, що Тарантіно планує запросити на епізодичну роль для свого останнього фільму Брюса Вілліса, який страждає на деменцію. Раніше Вілліс зіграв роль Бутча Куліджа в "Кримінальному чтиві", одному з найвідоміших фільмів Тарантіно.

Про своє бажання зіграти в останньому фільмі Тарантіно заявила Елізабет Олсен. Інші чутки вказують, що у фільмі "Кінокритик" можуть з’явитись Леонардо Ді Капріо, Крістоф Вальц, Ума Турман, Марго Роббі, Маргарет Куоллі та Тім Рот.

Коли вийде останній фільм Квентіна Тарантіно

Тарантіно сподівався почати зйомки фільму "Кінокритик" восени 2023 року та мав готовий сценарій. Однак через страйк сценаристів в Голлівуді, який підтримали актори, дату початок зйомок перенесли. Ймовірно, процес виготовлення фільму почнеться влітку 2024 року. Після цього відбудеться процес постпродакшину, який триватиме щонайменше 18 місяців. Отже, останній фільм Квентіна Тарантіно "Кінокритик" вийде не раніше 2026 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Марго Роббі призупиняє акторську кар'єру на невизначений термін.

Також "Коментарі" писали про сумну долю іспанської акторки, яка раніше вона була зіркою кіно, а тепер спить на лавці в парку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини