Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, коли на великих екранах з'явиться десятий «Форсаж»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли на великих екранах з'явиться десятий «Форсаж»

Світова прем'єра нового "Форсажу" відбудеться 7 квітня

18 серпня 2021, 21:48
Поділіться публікацією:

Студія Universal Pictures готує до випуску наступну десяту за рахунком, частина франшизи "Форсаж". Дізнайтеся, коли ми побачимо ювілейний фільм з улюбленими героями на крутих автомобілях. Як розповідає видання The Hollywood Reporter, десятий "Форсаж" планують показати в 2023 році. Звичайно ж, якщо нічого не змінить плани творців картини.

Стало відомо, коли на великих екранах з'явиться десятий «Форсаж»

Фільм Форсаж - фото з відкритих джерел

Світова прем'єра нового "Форсажу" відбудеться 7 квітня. Дата виходу фільму в український прокат поки не повідомляється, це стане відомо трохи пізніше.

Режисером стрічки стане Джастін Лін. Він зніме одинадцятого — і фінальну — частина франшизи. В акторському складі заявлені Вин Дизель, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон, Наталі Еммануель, Брюстер і Ludacris. Всі вони повернуться в добре знайомих глядачам персонажів.

Попередня частина "Форсажу" за три дні прокату в США зібрала рекордні 70 мільйонів доларів. Це найуспішніший кінотеатральний реліз в Америці з початку пандемії. В цілому ж картина зібрала по всьому світу понад 681 мільйонів доларів при бюджеті 200 — 225 мільйонів доларів.

Нагадаємо, з популярною голлівудською актрисою Холлі Беррі трапилася неприємність під час зйомок нового бойовика "В синцях". Вона зламала ребро, як тільки почалася робота на знімальному майданчику. Але 54-річна американка з травмою продовжила зйомки. У новому фільмі актриса грає бійця ММА Джекі Джастіс. Ось що розповів про самопожертву Беррі заради мистецтва, зокрема, нового фільму, координатор трюків Ерік Браун. "Холлі — особливий випадок. Я працював з багатьма артистами, але ні в кого не бачив такої трудової етики", — заявив він. До слова, зірка Голлівуду стала режисером нової роботи. Американський бойовик "У синцях" глядачі зможуть подивитися на Netflix вже з 24 листопада 2021 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей

18 серпня 2021, 21:18

Не удивлюсь если в этой части оживят Галю.


Новини