Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Сталлоне зніме фільм про братів Кличків - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Сталлоне зніме фільм про братів Кличків - подробиці

Відомий режисер та актор Сильвестр Сталлоне захоплюється силою та талантом Володимира і Віталія Кличка

4 квітня 2021, 21:15 comments1424
Поділіться публікацією:

Популярний кінорежисер і актор Сильвестр Сталлоне планує зняти фільм про колишніх успішних боксерів Володимира і Віталія Кличка. Інформацію про це розмістили на сайті klitschko-brothers.com.

Сталлоне зніме фільм про братів Кличків - подробиці

Сильвестр Сталлоне створить фільм про братів Кличків - деталі. Фото: cinema.in.ua

Сюжет фільму поки не повідомляють. Проте відомо, що у 2021 році розпочнуться зйомки кінострічки. В прокат фільм вийде лише у 2022 році.

Окрім цього, в повідомленні зазначається, що відомий режисер Сильвестр Сталлоне давно товаришує з братами Кличками. Актор захоплюється і захоплюється силою та талантом Володимира і Віталія. Раніше, у 2009 і 2012 роках, режисера можна було помітити на поєдинках Кличків.

Варто зазначити, що Володимир і Віталій Кличко — достатньо популярні персонажі. Брати не вперше стають героями кінематографа. Так десять років тому в Німеччині вийшов фільм "Кличко". Двадцять років тому Володимир Кличко зіграв самого себе в кінострічках "11 друзів Оушена". Також на боксера можна подивитися в фільмах "Красунчик" і "Красунчик-2".

Нагадаємо, що раніше відомий український боксер Володимир Кличко був включений до Міжнародної зали боксерської слави. Він став другим українцем, якому вдалося досягнути таких висот. Першим, хто потрапив до Міжнародної зали у 2018 році був його брат — Віталій. Всього номіновано було сорок два боксери. Володимир вперше брав участь в голосуванні і одразу ж був обраним журі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що столичний міський голова Віталій Кличко продемонстрував голові парламенту Дмитру Разумкову, як працює в Київраді система голосування "Рада-4", яка повністю виключає варіант кнопкодавства. Фото можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини