Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Скорсезе повідомив про дату початку зйомок нового фільму, які перенесли через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Скорсезе повідомив про дату початку зйомок нового фільму, які перенесли через коронавірус

Зйомки нової картини Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця" були перенесені через коронавірус COVID-19

10 серпня 2020, 18:39
Поділіться публікацією:

Видатний режисер Голлівуду Мартін Скорсезе готується до зйомок нового фільму "Вбивці квіткового місяця", які розпочнуться в лютому 2021 року. Про це повідомляє видання Indie Wire.

Скорсезе повідомив про дату початку зйомок нового фільму, які перенесли через коронавірус

Початок знімального процесу мало стартувати в березні поточного року, але всесвітній колапс, який приніс коронавірус COVID-19 рішуче змінив плани режисера. Зйомки нового трилера триватимуть 16 тижнів і пройти в штаті Оклахома, де і відбувається дія роману американського письменника Девіда Гранна "Вбивці квіткового місяця. Нафта. Гроші. Кров", який ліг в основу сценарію картини.

Для участі в кінострічці Скорсезе запросив двох своїх улюблених акторів, які стали справжньою легендою Голлівуду, Леонардо Ді Капріо і Роберта Де Ніро. Обидва зіграють головні ролі.

Відповідно до опублікованого синопсису, фільм розповість про розслідування ФБР в 1920-х роках в індіанському поселенні Осейдж, де було відкрито родовище нафти, що збагатило місцевих жителів, які пізніше загинули. ФБР відправляє туди агентів під прикриттям з метою розкрити вбивства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Де Ніро і Ді Капріо оголосили конкурс для своїх фанатів і шанувальників творчості Мртіна Скорсезе, який дасть їм шанс взяти участь у знімальному процесі нової кінострічки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини