Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Швеція вибирає щасливчика, який буде цілими днями дивитися серіали
commentss НОВИНИ Всі новини

Швеція вибирає щасливчика, який буде цілими днями дивитися серіали

Кінофестиваль в Гетеборзі подарує обраному кандидату тиждень на безлюдному острові

4 січня 2021, 22:29
Поділіться публікацією:

Кінофестиваль в Гетеборзі проведе експеримент по соціальному дистанціюванню, запрошуючи одного-єдиного кіномана провести тиждень на самоті на острові-маяку Патер Ностер в Північному морі, в компанії тільки з хвилями і безліччю фільмів.

Швеція вибирає щасливчика, який буде цілими днями дивитися серіали

Щасливчик буде цілий тиждень глядіти серіали на острові

Шведський кінофестиваль в Гетеборзі ставить перед собою завдання провести остаточний експеримент кіно по соціальному дистанціюванню. На захід 2021 року Гетеборг запрошує одного-єдиного кіномана провести сім днів на самоті на ізольованому острові в Північному морі в компанії тільки з фільмами фестивалю.

Зацікавлені фанати можуть подати заявку онлайн на веб-сайті Гетеборга. Відібраний кандидат буде відправлений на Патер Ностер, невеликий скелястий острів біля західного узбережжя Швеції, де він зупиниться в переобладнаному маяку (нині розкішний бутик-готель). Фестиваль встановить кінозал в маяку, де відвідувач зможе подивитися до 60 фільмів, все з офіційного складу Гетеборга 2021 року.

З початкових онлайн-претендентів фестиваль вибере кілька кандидатів і проведе співбесіду один на один з кожним з них, перш ніж вибрати "щасливого" переможця.

Експеримент з маяком був проведений у відповідь на пандемію COVID-19, в результаті якої закрилися кінотеатри і мільйони людей в усьому світі опинилися в ізоляції в своїх будинках. Гетеборг, який є найбільшим кінофестивалем Скандинавії, хотів вивчити вплив цієї ізоляції на людей і роль кіно в постпандемічному світі.

Як повідомляло видання "Коментарі", американські кінотеатри ополчилися проти Warner Bros.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини