Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Шість фунтів стерлінгів за пляшку: в Британії з'явилося вершкове пиво з Гаррі Поттера
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість фунтів стерлінгів за пляшку: в Британії з'явилося вершкове пиво з Гаррі Поттера

Шанувальники тепер можуть насолоджуватися улюбленим напоєм героїв книг і фільмів про юного чарівника

15 вересня 2020, 17:15
Поділіться публікацією:

Фанати Гаррі Поттера тепер зможуть поласувати вершковим пивом, яке можна буде купити в різних магазинах Великобританії або замовити онлайн. Творці цього продукту подбали про те, щоб його змогли скуштувати всі бажаючі. Тому вершкове пиво безалкогольне, його можуть вживати навіть вегани. Про це пише видання korrespondent.

Шість фунтів стерлінгів за пляшку: в Британії з'явилося вершкове пиво з Гаррі Поттера

Пиво продається в скляних пляшках з ексклюзивною наклейкою. Фото: korrespondent

Творцем цієї новинки є компанія Warner Bros. Автори намагалися створити максимально схожий напій на той, який пили головні герої відомої саги.

Смак вершкового пива нагадує іриску. Також відомо, що його готують за особливим ексклюзивним рецептом, який залишиться в секреті. Продається пиво в красивих сувенірних пляшках, на кожній з них є колекційна етикетка. Її розробили відомі дизайнери, які також створювали графічний реквізит фільмів про Гаррі Поттера і Фантастичних тварюк.

Об'єм пляшки — 275 мілілітрів, ціна — 6 фунтів за пляшку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Мерилін Менсон випустив перший альбом за три роки. Крім своєї музичної та кіно кар'єри, Менсон також запустив власний бренд швейцарського абсенту. Але відгуки про цей продукт виявилися вельми неоднозначними: багато критики назвали абсент "занадто плоским".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини