Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Щорічну церемонію кінопремії Оскар перенесли через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Щорічну церемонію кінопремії Оскар перенесли через коронавірус

Оскар 2021 пройде у квітні, а не в лютому, як зазвичай

15 червня 2020, 23:41 comments1130
Поділіться публікацією:

Американська кіноакадемія оголосила про перенесення церемонії 93 вручення кінопремії "Оскар" в 2021 році через розповсюдження пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили у виданні Variety з посиланням на заяву американської кіноакадемії.

Щорічну церемонію кінопремії Оскар перенесли через коронавірус

Щорічний захід пройде на два місяці пізніше звичайного — 25 квітня замість звичного лютого. Це найпізніша дата в історії кінопремії. Керівники відповідно перенесли дати відборів, голосувань і подання заявок. Тепер на Оскар в 2021 році можуть претендувати фільми, які вийшли з 1 січня 2020 року до 28 лютого 2021 року, але заявки будуть приймати лише до 15 січня 2021 року.

Представники американської кіноакадемії висловили сподівання, що перенесення дат дозволить кінематографістам завершити роботу над своїми проектами і випустити їх без побоювань, що вони не потраплять у невигідне положення з пандемії.

Церемонію переносять четвертий раз в історії: до цього причинами стали повінь в Лос-Анджелесі (1938), вбивство Мартіна Лютера Кінга (1968), спроба вбивства президента США Рональда Рейгана (1981).

Як повідомляв портал "Коментарі", фільм "Віднесені вітром" видалили з онлайн-кінотеатру після звинувачень у расизмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини