Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися в листопаді: ТОП-5 серіалів, гідних уваги
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися в листопаді: ТОП-5 серіалів, гідних уваги

Листопад обіцяє бути цікавим для любителів серіалів

3 листопада 2020, 00:30
Поділіться публікацією:








































Якщо не знаєте, чим зайнятися листопадовими вечорами, тоді ловіть добірку нових серіалів, які припадуть до смаку будь-якому киноману. На стрімінгових платформах вийде в цьому місяці безліч новинок, ось ТОП-5 з них.

Що подивитися в листопаді: ТОП-5 серіалів, гідних уваги

"Паранормальне" (4 сезон)

З 5 листопада на стримінговій платформі Netflix стартує четвертий сезон хоррор-серіалу "Паранормальне". У сюжет кінострічки закладена серія романів єгипетського письменника Ахмеда Халеда Тауфіка. Головний героєм серіалу є цинічний професор, який зіткнувся з надприродним явищем і це повністю змінило його життя.

"Вчителька" (1 сезон)

10 листопада відбудеться прем'єра американського міні-серіалу "Вчителька". Сюжет закручується навколо миловидної викладачки Клер, яка вступає в сексуальний зв'язок зі своїм учнем. Вона навіть не підозрює, до чого може привести її любовна інтрижка.

Корона (4 сезон)

16 листопада на екрани виходить новий сезон історичного драматичного телесеріалу "Корона", який розповість нам про період 1979-1990 років, зачепивши весілля принца Чарльза і принцеси Діани, а також народження їх синів. Також в четвертому сезоні з'явиться персонаж Маргарет Тетчер.

"Чорний нарцис" (1 сезон)

Прем'єра міні-серіалу за романом Румер Годден відбудеться 23 листопада. У кінострічці йдеться про католицьких черниць, які хочуть створити монастир в Гімалаях. Але спокуси, з якими вони зіткнуться там, починають "підривати" їх віру.

"Стюардеса" (1 сезон)

В кінці місяця, 26 листопада, телеглядачі побачать новий детективний серіал-трилер "Стюардеса", де головну роль зіграла зірка "Теорії великого вибуху" Кейлі Куоко. Головна героїня прокидається в ліжку з трупом чоловіка і нічого не пам'ятає про події минулої ночі. Дівчина не знає, чи пов'язана вона з вбивством, і їй доведеться розібратися в тому, що трапилося.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вийшов трейлер нового серіалу за бестселером Стівена Кінга



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини