Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися: ТОП-5 фільмів для гарного настрою
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися: ТОП-5 фільмів для гарного настрою

Ці фільми допоможуть розслабитися і відпочити

15 січня 2021, 23:05 comments1564
Поділіться публікацією:








































Локдаун і морозна погода явно вказують на те, що ці вихідні краще провести вдома, попиваючи гарячий чай за переглядом цікавих фільмів. Якщо хочете трохи розслабитися і посміятися, видання "Коментарі" зібрало для вас добірку хороших комедій.

Що подивитися: ТОП-5 фільмів для гарного настрою

фільми для гарного настрою / фото:: Getty Images / iStockphoto / TARIK KIZILKAYA

Канікули

Комедія про божевільну відпустку сімейки Грізвольд. Що буде, якщо нудний чоловік вирішить проїхати разом зі своєю сім'єю крізь всю Америку? Правильно — канікули, які ніхто з них ніколи не забуде.

Татусь моєї колишньої

У центрі подій опиняється молодий чоловік на ім'я Мартін. Хлопець він непоганий, але злегка ледачий, тому красуня Джіні вирішує його кинути. Після розриву Мартін впадає в депресію, але одного разу на порозі його будинку з'являється містер Галло — строгий батько його колишньої, які втратив зв'язок з дочкою і не знає куди вона пропала. Попри всі відмовки, містер Галло залучає Мартіна в відчайдушні нічні пригоди, щоб той допоміг відшукати його дочку.

Не та дівчина

Комедійний фільм 2020 року, в якій зіграв Девід Спейд. Головний герой, вирушаючи на корпоратив на Гаваї, помилково запрошує з собою не гарну і розумну дівчину, з якою познайомився в аеропорту, а дуже дивну, навіжену і неадекватну особу. Через цю помилку його відпочинок на Гаваях пройде не так, як планувалося.

Красуня на всю голову

Американська комедія про соромливу товстушку Рене, життя якої в корені змінюється після того, як вона падає з велотренажера і вдаряється головою. Дівчина впевнена, що Всесвіт її почув і перетворив на струнку красуню, правда, це тільки в її голові, а насправді її зовнішність ні краплі не змінилася.

Нічні ігри

Захоплююча комедія про компанію друзів, які люблять різні ігри. Одного разу вони беруть участь в підставному "вбивчому" квесті, правда незабаром він виходить за рамки розіграшу, і друзі вплутуються в одну неприємну історію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми були визнані кращими в цьому десятилітті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення


Новини