Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися на вихідних: 5 серіалів-трилерів, які «затягують»
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися на вихідних: 5 серіалів-трилерів, які «затягують»

Ці серіали захоплюють своїм сюжетом і акторським складом

3 грудня 2020, 22:00 comments2181
Поділіться публікацією:








































Холодна погода, сирість, коронавірус — всі ці фактори вказують на те, що вихідні потрібно провести вдома, в теплі та затишку. А якщо ви не знаєте, чим зайнятися, тоді пропонуємо вам підбірку захоплюючих серіалів-трилерів.

Що подивитися на вихідних: 5 серіалів-трилерів, які «затягують»

Що подивитись на вихідних | фото: Ivanko_Brnjakovic/iStock

11/22/63

Це американський міні-серіал, знятий за мотивами роману Стівена Кінга, в якому головну роль виконує Джеймс Франко. Сюжет розгортається навколо шкільного вчителя, у якого з'являється можливість повернутися в минуле і запобігти вбивству Джона Кеннеді. Але ціна кожної спроба виявляється занадто високою.

Гострі предмети

Це історія про журналістку Каміллу, яка відправляється у своє рідне місто, щоб написати про недавні вбивства. Але все, що відбулося починає затягувати головну героїню, нагадує їй про дитячі травми й про те, чому їй довелося поїхати звідти.

Ти

Американський трилер розповідає про дівчину, яка сама того не підозрюючи, стала жертвою маніяка. Чоловік вивчав її, підбирався ближче і зробив все можливе, щоб вона в нього закохалася. І він усуває кожну перешкоду, яка стоїть у нього на шляху. Це історія про маніпулятора і його жертву, яка показує до чого можуть привести такі стосунки.

Вбиваючи Єву

Це серіал про британську розвідницю Єву, яка отримує завдання захопити вбивцю-психопатку Вілланеллу. Але з незрозумілих причин, вони починають симпатизувати один одному, і грати в кішки-мишки.

Розкажи мені казку

У цьому американському серіалі найулюбленіші казки піддаються темному і збоченому переосмисленню. У цих історіях є все: любов, втрата, вбивства, помста. Захоплюючий психологічний трилер, який змушує згадати класичні твори таких великих казкарів, як брати Грімм і Шарль Перро.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що названі кращі серіали 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини