Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що дивитися в серпні 2024 року: нові сезони та гучні прем'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Що дивитися в серпні 2024 року: нові сезони та гучні прем'єри

Цей серпень стане справжнім подарунком для всіх, хто любить якісні серіали.

5 серпня 2024, 18:04
Поділіться публікацією:








Любителі серіалів, готуйтеся до серпневого марафону. Цей місяць обіцяє стати справжнім святом для шанувальників якісних історій, адже на екрани вийдуть нові сезони улюблених хітів та довгоочікувані прем'єри.

Що дивитися в серпні 2024 року: нові сезони та гучні прем'єри

Найгарячіші серіальні прем'єри серпня 2024 року

"Емілі в Парижі" (4 сезон)

15 серпня на нас чекає продовження романтичних пригод Емілі у французькій столиці. Після драматичних подій на весіллі Камілли та Габріеля, Емілі має зробити непростий вибір між двома чоловіками. І це не єдина дилема, яка чекає на неї в новому сезоні.


"Патінко" (2 сезон)

23 серпня вийде друга частина захоплюючої південнокорейської саги, заснованої на однойменному бестселері. Серіал розповідає про долі чотирьох поколінь корейської сім'ї упродовж бурхливого XX століття.


"Вбивства в одній будівлі" (4 сезон)

27 серпня шанувальники детективних історій зможуть поринути у розслідування нового таємничого вбивства, яке відбулося у фіналі попереднього сезону. У нових серіях до зіркового акторського складу приєднається неповторна Меріл Стріп.


"Володар кілець: Кільця влади" (2 сезон)

30 серпня фанати фентезі зможуть повернутися до Середзем'я. Другий сезон приквела до знаменитої кіносаги розповість про повернення Саурона, який прагне відновити свою силу та владу.


Але це ще не все. Серпень також порадує любителів детективів новими розслідуваннями, які обіцяють тримати у напрузі до останньої хвилини. Один із таких проектів – серіал "Посібник із вбивств для добрих дівчат" , де юна Піп береться за розслідування вбивства старшокласниці, яке відбулося п'ять років тому.

Цей серпень стане справжнім подарунком для всіх, хто любить якісні серіали. Романтика, детективні загадки, епічні фентезі – кожен знайде історію на свій смак. Не пропустіть найгарячіші серіальні прем'єри місяця!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини