Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що дивитися у вересні: ТОП-5 найкращих серіалів місяця
commentss НОВИНИ Всі новини

Що дивитися у вересні: ТОП-5 найкращих серіалів місяця

Опубліковано список найбільш очікуваних серіалів 2021 року, які виходять на екрани вже у вересні

31 серпня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Літо вже добігає кінця, попереду чекає осінь. Якщо ви не знаєте, як урізноманітнити свої вечори, тоді представляємо добірку цікавих серіалів, які виходять на екрани вже в наступному місяці.

Що дивитися у вересні: ТОП-5 найкращих серіалів місяця

Що дивитися у вересні (фото з відкритих джерел)

"Сцени з подружнього життя"

12 вересня стартує американський мінісеріал, в якому буде розказана історія подружжя, яке вирішило розлучитися після 10 років спільного життя. Але після цього їх почуття спалахують з новою силою. Цей серіал — нова адаптація однойменного серіалу Інгмара Бергмана 1973 року.

"Американська іржа"

В цей же день на екрани виходить і детективний телесеріал "Американська іржа", де досвідчений поліцейський, покликаний захищати співгромадян від злочинців, змушений зіткнутися з одвічної дилемою. Що важливіше: любов чи борг честі? Справ Харріс змушений зробити непростий вибір між коханою жінкою, яка ризикує втратити сина, якого звинувачують у вбивстві, і покликом сумління.

"Y: Остання людина"

А 13 вересня глядачі зможуть подивитися першу серію постапокаліптичної драми "Y: Остання людина", заснованої на однойменних коміксах. Сюжет розповідає про фантастичний, але дуже схожий на наш світ, де в результаті чуми світового масштабу гине весь чоловічий рід. Ну майже весь. Залишається тільки один Йорик Браун, що дивом вцілів. Йому належить взяти на себе роль піддослідного об'єкта у світі, де правлять жінки, й стати ключем до порятунку людства.

"Втрачений символ"

16 вересня на екрани вийде серіал за мотивами пригод Роберта Ленгдона — головного героя серії інтелектуальних детективів письменника Дена Брауна. Попри те, що дія розгортатиметься до подій "Коду да Вінчі" і "Ангелів і демонів", на професора чекають "звичні" випробування — йому потрібно розгадати таємниці батьків-засновників Сполучених Штатів Америки та суспільства масонів.

"Основа"

Епічна фантастична драма, створена за однойменною серією романів Айзека Азімова, вийде 24 вересня. У центрі сюжету — математик галактичної імперії далекого майбутнього, який розробляє соціологічну гіпотезу про швидкий крах цієї імперії. Для запобігання катастрофи й порятунку людства він збирає групу вчених.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які нові серіали вийшли у серпні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини