Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що дивитися у квітні: найочікуваніші серіали (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Що дивитися у квітні: найочікуваніші серіали (ВІДЕО)

Квітень порадує глядачів новими цікавими серіалами

1 квітня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:








































Швидше за все, поточний квітень ми будемо змушені провести на карантині. Але не варто засмучуватися, в цьому місяці кіноманів чекає безліч захоплюючих серіалів, які допоможуть відволіктися і скрасять весняні вечори.

Що дивитися у квітні: найочікуваніші серіали (ВІДЕО)

серіали квітень 2021 (фото з відкритих джерел)

Сполучені Штати Ала

Сьогодні, 1 квітня стартує новий ситком під назвою "Сполучені Штати Ала". У ньому йтиметься про чоловічу дружбу між колишнім морським піхотинцем, який всіляко намагається пристосуватися до цивільного життя в рідному місті Огайо, і афганським перекладачем, який приїхав в Америку, щоб почати нове життя.

Вони

Трилер з елементами хоррору вийде на екрани 9 квітня. Сюжет серіалу розповість про життя афроамериканської сім'ї, яка переїхала в новий будинок в комфортабельному районі. Тільки от сусіди новоселів такому переїзду зовсім не раді й зроблять все, щоб від них позбутися.

Неймовірні

Цей серіал заявлений як найгучніша новинка сезону. "Неймовірні" стартують 12 квітня і розкажуть про життя в атмосферному вікторіанському Лондоні. Серед місцевих жителів з'являються жінки, які володіють незвичайними здібностями, але їх дар не схвалює суспільство. І, крім того, що їм потрібно боротися з надприродними істотами та врятувати планету, героїням доводиться ще й боротися з протидією з боку поліції, поборників моралі та місцевих жителів.

Мейр з Істтауна

19 квітня на глядачів чекає міні-серіал в детективному жанрі, в головній ролі із зіркою "Титаніка" Кейт Уінслет. Сюжет розгортається в невеликому пенсільванському місті, де відбувається жорстоке вбивство. Головній героїні необхідно розслідувати злочин, а паралельно з цим налагодити особисте життя і впоратися з емоційною вразливістю після особистої трагедії.

Берег москітів

Серіал вийде 30 квітня і в ньому буде розказана історія ексцентричного винахідника, який продає будинок і відвозить свою сім'ю в Центральну Америку, на Берег москітів, щоб побудувати в самому серці джунглів фабрику з виробництва льоду. Там його чекають конфлікти з сім'єю, місцевим священиком і природою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими кіноновинками нас порадував березень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини