Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Ремейк фільму "Містер і місіс Сміт": відомо, хто зіграє головні ролі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремейк фільму "Містер і місіс Сміт": відомо, хто зіграє головні ролі

Вихід серіалу планується у 2022 році

17 лютого 2021, 18:46 comments1077
Поділіться публікацією:

Невдовзі після оголошення про бажання зняти ремейк культового серіалу "Містер та місіс Сміт" стало відомо, кому ж дісталися головні ролі. За інформацією Vogue.ua, закохану пару двох професійних кілерів зіграють Фібі Воллер-Брідж та Дональд Гловер.

Ремейк фільму "Містер і місіс Сміт": відомо, хто зіграє головні ролі

Фібі Воллер-Брідж та Дональд Гловер. Фото із відкритих джерел

Слід зазначити, що це не буде перша зустріч акторів на знімальному майданчику. Раніше, у 2018 році Воллер-Брідж і Гловер зіграли ролі у одній із частин відомої франшизи "Зоряні війни" — фільмі про Хана Соло, в якому розповідалася історія легендарного персонажа.

Тепер же до зірок буде прикута неймовірна увага глядачів з усіх куточків світу, адже вони спробують відтворити фільм "Містер та місіс Сміт", з якого у багатьох почалася любов до пари Анджеліни Джолі та Бреда Пітта. Між іншим, свого часу "Бранджеліна" (як називали пару віддані прихильники — ред.) саме під час зйомок цієї стрічки закохалися одне в одного, а згодом одружилися.

Чи вдасться Дональду і Фібі змусити глядачів повірити у їхню хімію на екрані, поки невідомо. Утім точно знаємо, хто займатиметься виробництвом серіалом-ремейком. Ця нелегка задача ляже на плечі студії Amazon Prime Video. Прихильники історій-"довгограйок" можуть знати компанію завдяки таким гучним проектам як "Добрі передвісники", "Пацани", "Карнавал Роу" тощо.

Якщо ж ви не дивилися "Зоряні війни", але вам цікаво, де ж можна до виходу ремейку "Містера і місіс Сміт" поглянути на його головних акторів, то слід придивитися до кількох проектів. Так, Фібі Воллер-Брідж грала у фільмах "Бувай, Крістофер Робін", "Залізна леді", серіалах "Вбивство на пляжі", а також була шоуранеркою проекту "Вбиваючи Єву". На акторську майстерність Дональда Гловера можна поглянути у фільмах "Людина-павук: Повернення додому", "Марсіанин", "Супер Майк". Також Гловер є доволі популярним музичним виконавцем, в колекції якого чотири студійні альбоми та п’ять статуеток Греммі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що готується перезапуск культового радянського мультфільму "Ну, постривай!". Як виглядатимуть оновлені Заєць та Вовк, можна дізнатися на нашому порталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини