Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Про британський віртуальний гурт Gorillaz знімуть мультфільм
commentss НОВИНИ Всі новини

Про британський віртуальний гурт Gorillaz знімуть мультфільм

Netflix працює над створенням абстрактного мультфільму про один з альтернативних гуртів Gorillaz

29 жовтня 2020, 11:55
Поділіться публікацією:

Музичний бенд Gorillaz разом з компанією Netflix працюють над створенням абстрактного мультфільму про віртуальний всесвіт, який вони змальовують у своїх кліпах. Цією інформацією поділився один із засновників гурту Деймон Албарн в інтерв’ю для Radio.com.

Про британський віртуальний гурт Gorillaz знімуть мультфільм

Фото: armyfm

Учасники гурту створили свій віртуальний світ, в якому живуть, пишуть музику та дивують глядачів. Цього разу вони хочуть ширше показати це унікальне місце та здивувати палких шанувальників.

Деймон також зазначає, що контракт на створення та трансляцію мультфільму вже підписаний, однак точної дати прем’єри немає.

Основоположник гурту акцентує увагу на тому, що створення подібного абстрактного формату — великий ризик для кіностудії, який, до речі, коштує великих грошей. Не кожному глядачу стане зрозумілою дивна історія, сенс якої випливає тільки через деякий час.

Цей ризик не злякав членів гурту, тому вони сподіваються на моральну підтримку, а самі тим часом схрещують пальці, щоб все вдалося.

Також компанія Netflix розпочала роботу над низкою цікавих проектів. Серед них і серіал за мотивами популярної гри Assassin's Creed.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини