Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Повний провал: названо найгірші різдвяні фільми
commentss НОВИНИ Всі новини

Повний провал: названо найгірші різдвяні фільми

Ці фільми отримали безліч негативних відгуків

27 грудня 2020, 22:55
Поділіться публікацією:








































Авторитетний сайт Rotten Tomatoes опублікував підбірку різдвяних фільмів, які отримали найнижчі оцінки серед критиків і глядачів. У новий рейтинг потрапили кінострічки, які не змогли набрати навіть 30% позитивних відгуків.

Повний провал: названо найгірші різдвяні фільми

найгірші фільми про Різдво (фото з відкритих джерел)

Ось як виглядає топ-5 найгірших різдвяних кінокартин:

"Лускунчик в 3D" (2010)

Художній фільм, знятий за мотивами однойменної казки Е. Т. А. Гофмана та балету П. І. Чайковського "Лускунчик". У 2010 році ця кінокартина претендувала на премію "Золота малина" в номінації "вбиваюче очі використання 3D-ефектів" (причому дана номінація була введена вперше). На Rotten Tomatoes у фільму 28 негативних відгуків критиків і жодного позитивного.

"Різдво з невдахами" (2004)

Сімейна комедія в основному була зустрінута критиками негативно. Вона завоювала лише 5% позитивних відгуків, отримавши тим самим статус "гнилого" фільму на сайті Rotten Tomatoes.

"Ласкаво просимо, або сусідам вхід заборонений" (2006)

Американська комедія, головну роль в якій зіграв Денні Де Віто і Меттью Бродерік. Але навіть такий акторський склад не зумів врятувати кінострічку від провалу.

"Пережити Різдво" (2004)

Сімейна комедія за участю Бена Аффлека в головній ролі. На жаль, вона "не зайшла" глядачам і фільм номінували на антипремію "Золота малина 2005 року", в номінаціях "найгірший фільм" і "найгірший сценарій".

"Санта Клаус 3" (2006)

Перші два фільми трилогії зібрали в американському прокаті понад $ 300 млн, що закономірно призвело до створення тріквела "Санта-Клаус 3". Однак оцінки деяких критиків виявилися вельми негативними; можна навіть сказати, що картина отримала переважно негативні відгуки (в т.ч., номінації на премію "Золота малина" в декількох категоріях).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми обов'язково потрібно подивитися в переддень Нового року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини