Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Пісня з мультфільму Disney стала хітом і досягла вершини чарту Billboard Hot 100 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пісня з мультфільму Disney стала хітом і досягла вершини чарту Billboard Hot 100 (ВІДЕО)

«We Don't Talk About Bruno» — пісня №1 в Америці

1 лютого 2022, 11:45
Поділіться публікацією:








Пісня-хіт "We Don't Talk About Bruno" з мультфільму Disney "Encanto" тепер займає перше місце в чарті Billboard Hot 100. Про це повідомляє CNN.

Пісня з мультфільму Disney стала хітом і досягла вершини чарту Billboard Hot 100 (ВІДЕО)

Мультфільм "Енканто" - фото з відкритих джерел

Захоплююча мелодія, написана Лін-Мануелем Міранда, вибила "Easy On Me" Адель з першого місця і стала першою піснею Діснея, яка досягла вершини чарту після "A Whole New World" з "Aladdin" у 1993 році.

Оскароносна пісня "Let It Go" з фільму Disney "Frozen" зайняла 5-е місце в чарті у 2014 році.

За даними Billboard, пісня "We Don't Talk About Bruno" набрала понад 34 мільйони стрімів.

"Encanto" режисерів Джареда Буша і Байрона Говарда, прем'єра якого відбулася восени. У фільмі персонажів озвучують Стефані Беатріс, Марія Сесілія Ботеро, Джон Легуізамо, Мауро Кастільо, Джессіка Дарроу, Енджі Сепеда, Кароліна Гайтан, Даян Герреро та Вілмер Вальдеррама.

У ньому розповідається про сім’ю Мадрігал з Колумбії, яка отримує чарівні дари у своєму місті Енканто. Персонаж Мірабель, озвучений Беатріс, збирається врятувати магію своєї родини. Бруно, дядько Мірабель, має силу бачити майбутнє.

Але, як випливає з назви пісні, родина Мадрігал воліла б не говорити про це.


Як повідомляли раніше "Коментарі", українська пісня гурту Go-A посіла третє почесне місце в рейтингу найпопулярніших пісень за історію музичного конкурсу Євробачення. Як йдеться в дописі, до щорічного рейтингу популярних пісень "ESC TOP 250" увійшли два треки Go-A. Пісня "Шум" увійшла в трійку лідерів, пісня "Solovey" посіла 128 місце майже в середині рейтингового списку. В цей рейтинг пісень вперше в історії потрапили дві україномовні музичні треки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини