Головна Новини Дозвілля фільми і серіали П'ять фільмів, які варто подивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять фільмів, які варто подивитися

Підбірка фільмів 2021 року

29 січня 2022, 22:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








П'ять фільмів, які варто подивитися

Фільми, які варто подивитися 2021

Через розмаїття кінокартин багато хто може випустити деякі фільми з уваги. Журналісти порталу "Коментарі" склали добірку із п'яти фільмів 2021 року, які варто подивитися.

"Людина-павук: Немає шляху додому"

Короткий опис: Після перемоги над Містеріо особистість Пітера Паркера розкривається усьому світу, що ставить під загрозу його життя та місію у ролі Людини-павука.

Жанр: бойовик/пригоди/супергерої

"Не дивіться нагору"

Короткий опис: аспірантка факультету астрономії Університету штату Мічиган виявляє раніше невідому комету. Її професор, доктор Рендалл Мінді, підраховує, що комета вріжеться в Землю приблизно через шість місяців, внаслідок чого відбудеться Масове вимирання населення планети.

Жанр: фантастика/комедія

"Свиня"

Короткий опис: колишній шеф-кухар із Портленда, що став пустельником і асоціальним збирачем трюфелів, живе у хатині глибоко в лісах Орегона. Він полює на трюфелі за допомогою своєї цінної кормової свині. Чоловік продає трюфелі молодому та недосвідченому постачальнику елітних інгредієнтів для висококласних ресторанів Аміру. Якось уночі на Роба нападають невідомі зловмисники, які також крадуть його свиню.

Жанр: драма

"CODA: Дитина глухих батьків"

Короткий опис: героїня фільму — дівчинка на ім'я Рубі Россі, яка мешкає в маленькому містечку в Массачусетсі. Її батьки та брат – глухі. Рубі хоче стати співачкою, але не може залишити сім'ю, де грає роль сурдоперекладачки.

Жанр: драма/романтика

"Шан-Чі та легенда десяти кілець"

Короткий опис: тисячу років тому Сюй Венву знайшов десять кілець — містичну зброю, яка дарує своєму володарю безсмертя та велику силу. Він зібрав армію воїнів під назвою "Десять кілець". Протягом століть він завойовував царства і скидав уряди. У 1996 році для зміцнення своєї влади Венву починає пошуки села Та Ло, в якому, за легендами, мешкає безліч міфічних тварин.

Жанр: бойовик/фентезі

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, як зробити букет із цукерок.

Також видання інформувало про те, як оригінально привітати чоловіка з днем народження. Підбірка привітань від колег, родичів, друзів та подружжя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини