Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Особисте життя акторів "Бріджертонів": романтика за лаштунками
commentss НОВИНИ Всі новини

Особисте життя акторів "Бріджертонів": романтика за лаштунками

Повернення королів романтики: "Бріджертони" знову на екранах

30 травня 2024, 11:50
Поділіться публікацією:

Після трирічної перерви знаменитий серіал "Бріджертон" готовий знову підкорити аудиторію. Перші епізоди третього сезону вже доступні на стрімінговій платформі Netflix.

Особисте життя акторів "Бріджертонів": романтика за лаштунками

Все, що потрібно знати про акторів із серіалу

Світ "Брідджертонів", популярного історичного драматичного серіалу, заснованого на серії романів Джулії Куїнн, продовжує захоплювати уяву мільйонів. З першого сезону, який став хітом з моменту його релізу у 2020 році, глядачі стежили за захоплюючими та романтичними пригодами сімейства Бріджертон. Повернення серіалу у 2024 році стало однією з найочікуваніших подій у світі кіно.

Особисте життя акторів таке ж яскраве, як і їхні екранні персонажі

Фібі Дайневор, яка втілює Дафну Бріджертон, останніми роками стала справжньою зіркою. Вона не лише завоювала серця шанувальників своєю акторською майстерністю, а й привернула увагу своїм особистим життям. Фібі пов'язують романтичні стосунки з Камероном Фуллером, відомим не лише як актор, а й успішний блогер. Їхні стосунки, що розпочалися навесні 2023 року, викликали безліч обговорень, особливо після того, як пару бачили разом на Вімблдоні.

Особисте життя акторів ”Бріджертонів”: романтика за лаштунками - фото 2

Джонатан Бейлі, який грає Ентоні Бріджертона, також привернув увагу своїми одкровеннями про особисте життя. На відміну від свого персонажа, який довгий час чинив опір щастю, Джонатан знайшов свою любов і відкрито говорить про свої стосунки, хоч і воліє зберігати імена в таємниці, дорожчачи особистою приватністю.

Особисте життя акторів ”Бріджертонів”: романтика за лаштунками - фото 3

Люк Томпсон, який втілює на екрані Бенедикта Бріджертона, також опинився в центрі уваги. Його можливі романтичні стосунки з колегою зі знімального майданчика, Гаррієт Кейнс, який грає Філіппу Фезерінгтон, викликали живий інтерес у шанувальників. Незважаючи на офіційні заяви про дружбу, між акторами відчувається особлива хімія.

Особисте життя акторів ”Бріджертонів”: романтика за лаштунками - фото 4

Люк Ньютон, відомий своєю роллю Коліна Бріджертона, також не залишається осторонь суспільної уваги. Персонаж Ньютона відомий своїми романтичними перипетіями, і, схоже, що у житті актора відбувається щось схоже. Останнім часом з'явилося багато чуток про його стосунки з Миколою Кохлан, яка грає Пенелопу Фезерінгтон. Хоча їхні стосунки офіційно описуються як дружні, Нікола підлила олії у вогонь, згадавши про "дуже особливий зв'язок" з Люком, що тільки розпалює інтерес шанувальників до їхньої взаємодії поза кадром.

Особисте життя акторів ”Бріджертонів”: романтика за лаштунками - фото 5

Повернення Бріджертонів на екрани не просто важлива подія для фанатів серіалу. Це нагадування про те, як мистецтво може відображати та надихати життя, а історії, розказані на екрані, можуть знайти відлуння у реальних почуттях та стосунках. Зберігаючи унікальне поєднання драм



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини