Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Олександр Ярема ділиться спогадами про роботу з Володимиром Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Ярема ділиться спогадами про роботу з Володимиром Зеленським

Актор не міг навіть уявили колишнього коміка президентом України

21 березня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Олександр Ярема, відомий український актор, який засвітився в ряді вітчизняних кінопроектів, таких як "Уроки толерантності", "Слуга народу", "Свати" та інших, поділився своїми спогадами про зустрічі на знімальному майданчику з Володимиром Зеленським, який, до свого політичного взлету, був відомим шоу-меном. 

Олександр Ярема ділиться спогадами про роботу з Володимиром Зеленським

Відомий актор зізнався, шо не міг уявити Зеленського президентом

Олександр Ярема ділиться спогадами про роботу з Володимиром Зеленським - фото 2

Ярема згадує, що під час зйомок телесеріалу "Слуга народу", де Зеленський зіграв роль президента України, він не міг навіть уявити, що цей комічний актор одного дня стане реальним лідером країни. 

"Там в мене теж була зовсім невеличка роль, один знімальний день. Взагалі не думав тоді про таке, а тим більше не міг уявити Зеленського президентом", — розповів Ярема в інтерв'ю УНІАН. Ці слова нагадують нам про непередбачуваність шляхів, якими може піти доля.

Додатково, Ярема поділився спогадами про спільну роботу з Зеленським за межами телевізійних проектів. Вони обидва брали участь у зйомках реклами, яка, до речі, так і не була опублікована. 

"Ми колись знімалися в одній рекламі, яка, до речі, так і не вийшла. Він дуже класний, позитивний, з ним приємно працювати. З хлопцями з "Кварталу" я знімався частіше, всі прекрасні і приємні люди", — додав актор. і слова підкреслюють не лише професійні, але й особистісні якості Зеленського, які зробили його співпрацю з колегами плідною та приємною.

Сам Ярема, говорячи про свої зустрічі та роботу з Зеленським, надає унікальний внесок у розуміння того, яким був майбутній президент до свого політичного взлету. Його розповіді відображають образ людини, відкритої до співпраці, з позитивним настроєм та високим рівнем професіоналізму.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у нещодавньому інтерв'ю італійському телеканалу Rai 1 поділився зворушливими деталями із життя своєї сім'ї. Політик розповів де живуть та навчаються його діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини