Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Огляд комедій 2024: що подивитися ввечері
commentss НОВИНИ Всі новини

Огляд комедій 2024: що подивитися ввечері

Серед топу фільмів 2024 року, які варто подивитися, романтична комедія відмінно підійде на вечір

2 квітня 2024, 19:15
Поділіться публікацією:








У 2024 році кіноіндустрія пропонує глядачам низку комедійних новинок, які вже встигли зарекомендувати себе як у критиків, так і у широкої аудиторії. Серед найбільш обговорюваних релізів — "Аутсайдери", "Ліза Франкенштейн", "Аргайл: Супершпигун", "Повітряне пограбування" та "Красуні в бігах", кожен з яких представляє унікальне поєднання жанрів, від спортивних комедій до комедійно-бойових пригод.

"Ліза Франкенштейн"

"Ліза Франкенштейн" вирізняється своїм оригінальним підходом до класичної історії, трансформуючи її в комедійну мелодраму з елементами жахів. Зельда Вільямс, режисер-дебютант, представляє історію монстра Франкенштейна через призму кохання, з Кетрін Ньютон і Коулом Спроусом у головних ролях.

Огляд комедій 2024:  що подивитися ввечері

Нові комедії 2024 року, які варто подивитися


"Красуні в бігах"

"Красуні в бігах", режисерський проєкт Ітана Коена, відкриває перед глядачами історію двох подруг, що відправляються у непередбачувану подорож до Флориди, невідомо орендувавши машину, пов'язану з кримінальним світом. Маргарет Куеллі та Джеральдін Вішванатан забезпечують яскраві та запам'ятовуються образи головних героїнь.


"Аутсайдери"

Спортивна комедія "Аутсайдери" розповідає про колишню зірку американського футболу, якому доводиться пережити ряд пригод, коли він стає тренером юнацької команди. Унікальність фільму підкреслює участь Снуп Догга, який втілив одну з ключових ролей.



"Аргайл: Супершпигун"

"Аргайл: Супершпигун" є яскравим представником комедійно-бойового жанру, де реальність переплітається з фікцією. Головні ролі виконали Брайан Кренстон, Брайс Даллас Говард, Софія Бутелла, Генрі Кавілл, Дуа Ліпа, Сем Роквелл, Джон Сіна та Семюел Джексон, що робить каст особливо зірковим.


"Повітряноме пограбування" 

У "Повітряному пограбуванні" головний герой, професійний грабіжник Сайрус Вітакер, вступає у співпрацю з Інтерполом для виконання надзвичайної місії. Ця комедійно-пригодницька стрічка запрошує глядачів на захоплюючу подорож на висоті 12 тисяч метрів.


Нагадаємо, що у квітні 2024 року на телеглядачів очікує насичений місяць у світі серіалів, оскільки популярні стримінгові платформи і телеканали готують до випуску захопливі новинки. Різноманітність жанрів, від кримінальних драм до постапокаліптичних пригод, обіцяє задовольнити вибагливі смаки аудиторії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини