Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Очікувані прем'єри та нові сезони популярних серіалів: червень 2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Очікувані прем'єри та нові сезони популярних серіалів: червень 2024

У червні на екрани вийдуть нові сезони популярних серіалів та захоплюючі прем'єри

28 травня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:








Червень 2024 року насичений прем'єрами та новими сезонами популярних серіалів, обіцяючи справжній бенкет для кіноманів. Серед очікуваних подій – нові глави в антисупергеройській сазі "Пацани", темні сюжети "Будинку Дракона", романтика в "Бріджертонах", а також завершення постапакаліптичного наративу "Ласунка".

Очікувані прем'єри та нові сезони популярних серіалів: червень 2024

Прем'єри та продовження серіалів у червні: що дивитися на великому екрані

"Зоряні війни: Аколіт" – глибоке занурення в історію галактики

Серіал "Зоряні війни: Аколіт" на Disney повертає нас в епоху, яка відбувається за сто років до подій "Епізода I: Прихована загроза". Сюжет центрується навколо молодої падаван, яка разом з джедаєм-наставником розслідує серію похмурих злочинів, зустрічаючись віч-на-віч зі злом, що перевершує їх найсміливіші уявлення. У головних ролях – Амандла Стенберг та Лі Джондже, а творцем виступає Леслі Хедланд.


"Ласун" завершує свою історію в третьому сезоні

На Netflix стартує фінальний сезон серіалу "Ласун", заснованого на коміксах про мир, де після епідемії починають народжуватися гібридні діти, які стали об'єктом страху та ненависті. Головний герой – хлопчик Гас із оленячими рогами – разом із захисником Джеппердом досліджує Америку, повну небезпек та пригод.


"Стати Карлом Лагерфельдом" – біографічна драма про модного генія

Hulu представляє серіал "Стати Карлом Лагерфельдом", який знайомить із злетом кар'єри знаменитого дизайнера у Парижі 70-х. Даніель Брюль втілює в життя кутюр'є, занурюючись у складні стосунки з Ів Сен-Лораном та особисті випробування, що формують його як особистість та професіонала.


"Презумпція невинності" – трилер про закон та правду

Apple TV запускає "Презумпцію невинності", драму про прокурора, який опинився під підозрою у вбивстві. Серіал, заснований на романі Скотта Туроу, розглядає моральні дилеми та тонкощі судової системи через призму персональної трагедії та боротьби за справедливість.


"Бріджертони" повертаються з новим главою романтичної саги

Netflix продовжує розповідати історію сімейства Бріджертонів у нових епізодах третього сезону. У центрі сюжету – Пенелопа Фезерінгтон та Колін Бріджертон, чиї стосунки переростають у щось більше, додаючи інтригу та емоційну напруженість в історію про пошуки кохання та власного шляху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини