Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Нульовий» рейтинг: який фільм Netflix виявився провальним
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нульовий» рейтинг: який фільм Netflix виявився провальним

Цей фільм не отримав жодного позитивного відгуку

10 червня 2020, 12:00 comments1661
Поділіться публікацією:

Не всі проекти стримінгової платформи Netflix виявилися в цьому році успішними. Головний антирекорд поставив кримінальний трилер "Останні дні американської злочинності", який стартував на сервісі 5 червня.

«Нульовий» рейтинг: який фільм Netflix виявився провальним

Новий бойовик отримав "нульовий" рейтинг від Rotten Tomatoes — сайту-агрегатора рецензій, на якому збирають огляди фільмів і серіалів з різних видань. Фільм не отримав жодного позитивного відгуку. Кінокритики назвали його "жахливим, надмірним і часто нескладним". Багато глядачів відзначили, що витратили близько двох годин життя даремно, тому що цей бойовик не тримає в напрузі, а просто втомлює.

Відомо, що сюжет кінострічки переносить глядачів у майбутнє, коли контролювати кримінальні імпульси громадян почала поліцію розуму. І один із злочинців вирішує провернути фінальну крадіжку.

У кінокартині "Останні дні американської злочинності" головну роль зіграв 43-річний Едгар Рамірес ("На гребені хвилі", "Гнів титанів"), а режисирував роботу Олів'є Мегатон, відомий такими проектами, як "Валеріан і місто тисячі планет" і "Перевізник 3".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий бойовик із зіркою "Тора" Крісом Хемсвортом б'є рекорди на Netflix.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини