Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Новий аніме-серіал по манзі Shaman King вийде в квітні 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий аніме-серіал по манзі Shaman King вийде в квітні 2021 року

Новий серіал Шаман Кінг вийде вже 17 червня

12 червня 2020, 19:03 comments1451
Поділіться публікацією:
На основі популярної японської манги під назвою Shaman King планують випустити новий аніме-серіал під однойменною назвою вже у квітні 2021 року. Судячи з опису, новий проект покаже сюжет всіх 35 томів перевидань манги. Проект запускає видавництво Kodansha. Перший том планують запустити у продаж вже 17 червня 2020 року. Про це повідомили у тематичному виданні DTF.

Новий аніме-серіал по манзі Shaman King вийде в квітні 2021 року

У оригінальної манги від автора Хіроюкі Такэи було 288 голів. Вона виходила з червня 1998 року по серпень 2004 року. Також по манзі випустили кілька спін-оффов і продовжень.

Популярну аніме-адаптацію Shaman King показували у дитинстві більшості наших читачів на телеканалі Jetix. Сюжет мультсеріалу розповідав про персонажі Йо Сузукі, який вміє встановлювати зв'язок з духами і вирішив взяти участь у турнірі шаманів, щоб перемогти головного антагоніста-диктатора.

Як повідомляв портал "Коментарі", популярний фільм 1939 року під назвою "Віднесені вітром" видалили з нового онлайн-кінотеатру HBO Max після звинувачень у расизмі. Фільм планують повернути на сайт з обговоренням історичного контексту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини