Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix знімуть продовження серіалу "Монстр: Історія Джеффрі Дамера" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix знімуть продовження серіалу "Монстр: Історія Джеффрі Дамера" (ВІДЕО)

Американський стрімінговий сервіс фільмів та серіалів Netflix заявив про продовження гучного серіалу під назвою "Монстр: Історія Джеффрі Дамера".

8 листопада 2022, 20:21 comments1333
Поділіться публікацією:








Жодна детальна інформація, зі зрозумілих причин, не розголошується. На даний момент відомо лише те, що за виробництво наступної частини "Дамера" відповідатимуть творці першого сезону — Іен Бреннан ("Королеви крику") і Райан Мерфі ("Американська історія жахів").

Netflix знімуть продовження серіалу "Монстр: Історія Джеффрі Дамера" (ВІДЕО)

Джеффрі Дамер

Про те, що серіал "Монстр: Історія Джеффрі Дамера" (Monster: The Jeffrey Dahmer Story), який став мега-касовим, отримає своє продовження стало зрозуміло після публікації посту на офіційній твіттер-сторінці стрімінгового сервісу Netflix. Так, представники компанії заявили, що міні-серіал у жанрі біографічної кримінальної драми обов'язково отримає своє продовження.

Зазначається, що у наступних двох сезонах будуть розказані історії інших жахливих особистостей, які своїми моторошними вчинками значно вплинули на сучасне суспільство. Чи буде якийсь зв'язок між героями сезонів — поки що не повідомляється, проте вже зрозуміло, що другий та третій сезони стануть не прямим продовженням першої історії.

Netflix знімуть продовження серіалу ”Монстр: Історія Джеффрі Дамера” (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, сюжет міні-серіалу від Netflix під назвою "Монстр: Історія Джеффрі Дамера" (Monster: The Jeffrey Dahmer Story) розповідає про Джеффрі Дамера — сумно відомого американського серійного вбивцю, гомосексуаліста, некрофіля і канібала, який позбавив життя щонайменше 16 чоловікив, серед яких були й неповнолітні.

Історія охоплює період з 1960-х по 1990-і роки і розповідає події, що відбулися, з точки зору жертв маніяка. Крім усього іншого в серіалі показаний непрофесіоналізм поліції Вісконсіна, яка через расові забобони довгий час не розглядала в ролі безжального вбивці охайно одягненого та ввічливого білого хлопця, що спричинило ще більшу кількість жертв.

Читайте також:

- Названо ім'я найсексуальнішого чоловіка 2022 року (ФОТО)

- Новий хіт: Kalush Orchestra записали спільний трек із популярним польським репером (ВІДЕО)






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини