Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix випустив серіал про вбивство Бандери та отруєння Ющенка (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix випустив серіал про вбивство Бандери та отруєння Ющенка (Відео)

Серіал від Netflix має назву "Шпигунське ремесло/Spycraft"

27 січня 2021, 21:50 comments1121
Поділіться публікацією:








Стрімінговий сервіс Netflix випустив документальний фільм про роботу таємних агентів та розвідку. Стрічка складається з 8 частин та зветься "Шпигунське ремесло/Spycraft". Дану інформацію надало видання Букви.

Netflix випустив серіал про вбивство Бандери та отруєння Ющенка (Відео)

Netflix показав в серілі вбивство Бандери та отруєння Ющенка. Фото: texty.org.ua

Головними героями однієї серії стали відомі українці — лідери ОУН Степан Бандера і Лев Ребет, а також колишній президент України Віктор Ющенко.

Кінострічку вже можна переглянути на платформі Netflix. Трейлер до серіалу доступний в YouTube.

Варто зазначити, що українські постаті розкриваються в другій серії. Там розповідається про те, що члени КДБ створили пістолет, який стріляє отруйним газом.

Цей винахід в подальшому використає Богдан Сташинський для вбивства Лева Ребета у 1957 році у Мюнхені. Подібним пістолетом було вбито і Степана Бандеру.

В другій частині серії йдеться про раптове отруєння українського президента Віктора Ющенка.

Всім, хто бажає переглянути серію, доведеться слухати англійську, турецьку або польську мови. Української озвучки немає. Проте нещодавно стали доступні субтитри російською мовою.


Нагадаємо, що днями популярна стримінгова платформа Netflix офіційно заявила про те, що костюмований серіал "Бріджертони" продовжено на другий сезон. Відомо, що зйомки продовження кінострічки повинні стартувати вже цієї весни у Великобританії. У другій сезоні глядачі спостерігатимуть за життєвою історією Ентоні Бріджертона, старшого брата Дафни, якого зіграв 32-річний Джонатан Бейлі. Також в продовженні кінострічки з'являться нові персонажі.

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв  про головні модні тренди в Верховній Раді. Фотографії стильних нардепів можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини