Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix покаже український фільм про важкі 90-ті
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix покаже український фільм про важкі 90-ті

Фільм Олега Сенцова «Носоріг» вийде на Netflix

7 лютого 2022, 18:07
Поділіться публікацією:

Олег Сенцов анонсував, що стрімінгова платформа Netflix викупила права на показ його кінострічки "Носоріг". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає портал "Коментарі".

Netflix покаже український фільм про важкі 90-ті

Netflix покаже український фільм. Фото з відкритих джерел

Український режисер написав у соцмережі, що його фільм "Носоріг" невдовзі стане доступний для підписників Netflix.

"Netflix придбав права на онлайн-показ "Носорога", – написав Сенцов  у Facebook.

Поки що деталей щодо трансляції фільму на Netflix немає, але відомо, що кіно також покажуть українцям у кінотеатрах з 17 лютого. Також автори фільму відвідають деякі міста з допрем’єрним показом.

Прем'єра фільму українського режисера Олега Сенцова "Носоріг" відбулася на Венеціанському кінофестивалі 10 вересня. На міжнародному кінофестивалі у Стокгольмі стрічка стала володарем "Бронзового коня" в номінації — "Найкращий фільм".

Кінострічка "Носоріг" показує простого хлопця, який потрапив у кримінальний світ, в якому починається його  кривавий шлях. А він приводить головного героя не туди, куди він планував та очікував.  За словами режисера, події у фільмі були взяті із реального життя у 90-х роках минулого століття, де жорстокість часто було нормою.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у мережі з'явився трейлер фільму Сенцова "Носоріг"Зйомки  фільму проходили в Кривому Розі, Львові та Києві і завершилися в грудні 2020 року.  Робота над фільмом почалася ще в 2012 році, проте було призупинено через незаконний арешт Сенцова російськими спецслужбами в 2014 році і подальше його ув’язнення. Після звільнення режисера в 2019 році, робота над проектом була відновлена. Фільм створено у копродукції України, Німеччини та Польщі. Загальний бюджет становить 1 650 000 євро. Головну роль в картині виконав громадський діяч, лідер організації "Самолюбство" Сергій Філімонов. У фільмі також знялися Аліна Зевакова, Марія Штофа, Ірина Мак, Олександр Рудинський, Євген Черніков та інші.

Читайте також: "Ми гниємо на узбіччі світу": Шендерович дав велике інтерв’ю після втечі з Росії (ВІДЕО)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини