Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix почав роботу над 3 сезоном «Статевого виховання»
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix почав роботу над 3 сезоном «Статевого виховання»

Продовження очікується в 2021

10 вересня 2020, 19:15
Поділіться публікацією:








Зйомки нового сезону були заплановані на травень, але перенеслися через карантин. Потім планували стартувати в серпні, але цьому теж не судилося статися. І тепер залишився останній шанс: зняти літо хоча б у вересні. Представник Sony Pictures Television, що продюсує серіал разом з Eleven Film, Уейн Харві висловив свою думку про нинішній стан кіноіндустрії. Він каже, що наступні кілька років виявляться хаотичними. Тому що виробництво буде то запускатися, то зупинятися. І так по колу, запевняє він. Лише з часом настане якийсь порядок, а поки доводиться миритися з тим, що є. Про це пише видання newformat.

Netflix почав роботу над 3 сезоном «Статевого виховання»

Netflix почав роботу над 3 сезоном «Статевого виховання». Фото: kinofilmpro.

Серіал "Статеве дозрівання" розповідає історію про підлітка на ім'я Отіс, який переживає непрості часи. І, щоб якось легше перенести розлучення батьків, хлопчик починає консультувати своїх однокласників на тему статевого виховання.

Перший сезон культового серіалу подивилося понад 40 мільйонів людей за один місяць. Після такого приголомшливого успіху було прийнято рішення зняти і другий. На Netflix він вийшов в січні 2019 року. А екранізація нового сезону очікується вже в 2021.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини