Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix анонсував новий серіал про Відьмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix анонсував новий серіал про Відьмака

У спин-оффе буде шість серій

27 липня 2020, 18:19
Поділіться публікацією:

Стриминговая платформа Netflix оголосила, що найближчим часом сервіс візьметься за спін-офф серіалу про воїна, знищували магічних істот. Про це повідомляє офіційний твіттер проекту.

Netflix анонсував новий серіал про Відьмака

"Всі дізнаються історію за 1 200 років до життя Геральта з Ривии. У цей час світ монстрів, людей та ельфів злився в один. Саме тоді і з'явився перший відьмак" — повідомляє компанія.

За даними джерела, назва нового проекту: Відьмак: перша кров. Новий серіал буде складатися з шести епізодів. Режисером проекту стане Лоррен Хиссрич, яка працювала над оригінальним серіалом. Швидше за все, оригінального Геральта з Ривии в даній частині не буде.

Раніше "Коментарі" повідомляли про десятку найбільш популярних фільмів від Netflix. На першому місці бойовик "Евакуація", який сумарно на платформі подивилися 99 мільйонів користувачів. Це історія найманця Тайлера Рейці, який отримав завдання врятувати підлітка, сина відомого наркобарона. У головній ролі — Кріс Хэмсворд. До трійки найкращих також виявилися "Пташиний короб" (89 мільйонів переглядів) і "Правосуддя Спенсера" (83 мільйони переглядів). "Пташиний короб" — хоррор 2018 року, знятий по однойменній книзі Джоша Малермана. Основна лінія сюжету — подорож матері-одиначки (Сандри Баллок) разом з маленькими дітьми в ім'я порятунку від масового психозу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини